Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun
2012 yılında FETÖ ile mücadele ettiği için iflasa sürüklenen ve 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP’nin Uşak Belediye Başkan adayı olan Asım Kalelioğlu, daha önce AK Parti Uşak İl Teşkilatı’nın seçim çalışması yaptığı kentteki bir alışveriş merkezine alınmadı.
CHP Uşak Belediye Başkan adayı Asım Kalelioğlu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bir dizi ziyaret gerçekleştirmek istediği alışveriş merkezine, yetkililer tarafından kabul edilmedi. Duruma tepki gösteren Asım Kalelioğlu, sosyal medya hesabı üzerinden alışveriş merkezine boykot çağrısında bulundu.

Kalelioğlu, “Bundan sonra bu alışveriş merkezine girmem ve bundan sonra bunu her yerde dile getireceğim. Sizin yaptığınız şey bize açılmış olan proganda yasağını engelemektir. Delvte bana propaganda izni vermiştir. Ben Valilikte broşür dağıttım ve siz Valilikten de üstte misiniz? Öyle bir yeriniz mi var? Gelen arkadaşları alın bence. Biz daha da girmeyiz. Ben buraya bir daha ne şahsi olarak ne de siyasi kimliğimle girmem” dedi.

CHP’NİN SEVİLEN İSMİ BARIŞ ÇOBAN SOSYAL MEDYADA ÇİFTE STANDARDA DEĞİNDİ
CHP’nin sevilen isimlerinden Barış Çoban da tepkisini, sosyal medya hesabı üzerinden, daha önce AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın ve milletvekili İsmail Güneş’in söz konusu alışveriş merkezindeki propaganda çalışmalarını paylaşarak gösterdi. Çoban, “Adayımız Asım Kalelioğlu’nun AVM’ye girişini engellerken gerekçe olarak prensip kararı aldıklarını göstermişler. Ben de bu prensip neyin nesidir diye düşünürken acaba her adaya eşit uzaklıktayız, hiç bir partinin adayını prensip kararımız gereği içeri almıyoruz mu demek istediler diye kendi içimde konuyu muhakeme ettim ve seçim sürecinin tarihçesine sosyal medya üzerinden bir göz attım. Sosyal medya hesaplarına baktığımızda AKP’nin belediye başkan adayı Mehmet Çakın ve Uşak milletvekili İsmail Güneş'in seçim süreci dahilinde 27 Ocak 2019'ta söz konusu Alışveriş merkezini ziyaret edip "hiç bir engelle karşılaşmadan" vatandaşlarımızla görüştüklerini ve özgürce propaganda yaptıklarını görüyoruz. O zaman soruyorum o AVM'nin yöneticilerine; bu neyin prensibi, nasıl bir sakat anlayışın tezahürü? Sizin sahip olduğunuz prensip seçim süresince Akp hariç hiç bir partinin adayı Alışveriş merkezimize giremez şeklinde mi yoksa sadece CHP’nin adayı giremez yönünde mi? Bu tavır özrü kabahatinden beter sözünün vücut bulmuş hali. Nereden baksan tutarsızlık nereden baksan tutarsızlık nereden baksan ahmakça” dedi.


 
Editör: TE Bilişim