Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor! Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor!
USAKPORT.COM// Uşak Merkeze bağlı Ciğerdede köyü sakinleri, köyü kent merkezine bağlayan yolun genişletilmesini istiyor. Hafta sonu köy yolunda bir trafik kazası meydana geldiğini ve bir aracın takla attığını ve araçta bulunanların yaralı olarak kurtulduğunu ifade eden Ciğeddede köyü sakinleri, yolun çok dar olduğunu ve iki aracın yan yana geçmekte zorlandığını ifade etti.



Bölgede sık sık kazaların yaşandığını ifade eden bir vatandaş, “Köyümüz, kent merkezine çok uzak değil, fakat buraya giden ve gelen çok oluyor, ayrıca diğer köylere gitmek isteyenler de bizimle aynı yolu kullanıyorlar. Yolumuzun genişletilmesini istiyoruz. Zaman zaman büyük araçlar geçerken çok sıkıntılı anlar yaşamaktayız. Bu konuyu daha önce köy muhtarımıza ve yetkililere bildirdik. Burada bir yol genişlemesi yapılırsa, devletimize ve bizi yönetenlere ömür boyu dua ederiz. Aksi halde sık sık sonu ölüm ve yaralanmalarla biten kazalar yaşanmaya devam eder” dedi.  

Editör: TE Bilişim