Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak! Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak!
USAKPORT.COM/// TEMA Uşak İl Temsilcisi Doç. Dr. Barış Metin, Murat Dağı’na kurulması planlanan ve ÇED olumlu raporu verilen altın madeni projesiyle ilgili bir açıklama yaptı. 

Murat Dağı Yok Olmasın Platformu’nun ‘Canlılar için hayat yok olmasın platformu’ olduğunu söyleyen Barış Metin, “Canlı yaşamı için olmazsa olmaz bazı unsurlar vardır. Toprak olmazsa canlı olmaz ve hava olmazsa canlı yaşayamaz. Su olmazsa hiçbir canlı ayakta kalamaz. Her acıktığında kendi kolunu koparıp yiyen bir canlı hayal edin. Ama günün birinde kendi açlığında kendi yaşamına son veren bir canlı. Her başı sıkıştığında, suyuna saldıran ve toprağını yok eden bu canlı bize insanı hatırlatıyor” dedi. 

Murat Dağı’nın bir siyaset meselesi gibi görülmemesini isteyen Barış Metin, “Vicdanı olan tüm insanlara sesleniyoruz, Murat Dağı havadır, sudur, yaşamdır. Pazarda yediğimiz biber ve patlıcandır. Çocuklarımız her şeyden değerlidir. Çocuklarımızın aç kalmaması için bu projeden vazgeçilmelidir” diye konuştu. 
 
Editör: TE Bilişim