Çöp evi belediye temizledi

Uşak Merkez Köme Mahallesinde adeta bir çöp ev haline gelen ev, Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ortak çalışması ile temizlendi.

Köme Mahallesi Çatak Sokak’ta H.S. (42) nin ikamet ettiği çöp yığını haline gelmiş ev, Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ortak çalışması ile temizlendi. Temizlik çalışmasında, çöp yığınları iş makineleri ile parçalanırken, ekipler saatler süren çalışma ile ev ve bahçesini çöplerden temizledi. Üç traktör römorkuna doldurularak kaldırılan çöp ise imha edildi.

Uşak'ta memurlara sendika değiştirten para için imzalar atıldı Uşak'ta memurlara sendika değiştirten para için imzalar atıldı

HEMEN MÜDAHALE EDİYORUZ

Uşak’ta ilgili birimlerce bu şekilde aldıkları şikayetlere duyarsız kalmadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, konunun hassas olması hasebiyle şikayetlere hemen müdahale ettiklerini söyledi. “Karaağaç Mahallesi’nde boşalttığımız çöp evin ardından Köme Mahallesi’nden de çevre sakinlerince bu konuda şikayet aldık” diyen Cahan, “Belediyemiz her yönüyle temiz bir şehir için çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir. Temiz bir kenti sadece caddeleri ve sokakları ile değerlendirmiyoruz. Aynı zamanda mahallelerimizde de çevreye olumsuz etki edebilecek her türlü vakaya müdahale ediyoruz. Bu durumlardan birisi de çöp evlerdir.  Bugün ekiplerimiz Köme Mahallesi’ndeki şikayetlere duyarsız kalmayarak bir çöp evi daha boşalttı” dedi.

ŞİKAYETLERİ DEĞERLENDİRECEĞİZ

Vatandaşlardan her türlü olumsuzluklar için Belediyenin aranmasını isteyen Cahan, “Kentimizde bizlerin görmediği ve vatandaşlarımızın gördüğü olumsuzluklar olabiliyor. Bu tip olumsuz durumları ise ancak hemşerilerimizin belediye ile işbirliği yapması neticesinde aşabiliriz. Bir yapılan her ihbarı değerlendirmeye devam edeceğiz. Bu konuda yüz yüze şikayet alabildiğimiz gibi telefonla ya da sosyal medya yoluyla da şikayetleri alacağız” dedi.  

 

Editör: TE Bilişim