Uşak Üniversitesi'ne KPSS 60'la orta öğretim, ön lisans ve lisans mezunu personel alınıyor Uşak Üniversitesi'ne KPSS 60'la orta öğretim, ön lisans ve lisans mezunu personel alınıyor
Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dayıoğlu, kısa bir süre önce, eski garaj kavşağı olarak adlandırılan alana inşa edilen saat kulesinin ihale süreciyle ilgili açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde bazı basın ve yayın organlarında saat kulesinin ihalesiz yapıldığına dair iddiaların ortaya atıldığını söyleyen Mustafa Dayıoğlu, kule inşaatının 2017/367219 ihale kayıt numarasıyla, ekap.kik.gov.tr adresinde,  23 Ağustos 2017 günü, saat 11:00'da yayınlandığını belirtti.

İhale konusu işin "Muhtelif Tadilat ve İnşaat İşleri Yapım İşi" olarak yapıldığını dile getiren Mustafa Dayıoğlu, "Saat kulemizi ilimize kazandırmanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Uşak'ta bugüne kadar yatırım açısından eksik kalan bir noktaya, güzel bir saat kulesi yaptık. Kulemizi, kentin önemli alışveriş merkezlerinden biri olan ayakkabıcılar çarşısına yakın olan bir kavşağımıza inşa ettik. Her yapım işinde olduğu gibi, bu çalışmayı da Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz takip etti ve tüm faaliyetleri yasalar çerçevesinde hayata geçirdiler. Fakat son günlerde, internet ve sosyal medya üzerinden, söz konusu saat kulesinin ihalesiz yapıldığına dair iddialar ortaya atıldı. Bunlar doğru değildir ve halkımız spekülatif amaçlı ortaya konan bu bilgilere itibar etmesinler. Dileyen vatandaşlarımız, ''2017/367219" ihale kayıt numarasıyla ekap.kik.gov.tr adresi üzerinden arama yaparak ihaleyle ilgili detaylara ulaşabilir" dedi. 



 
Editör: TE Bilişim