Uşak'ta sahibi yabancı olan 5 ruhsatsız işyeri mühürlendi Uşak'ta sahibi yabancı olan 5 ruhsatsız işyeri mühürlendi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün açıkladığı demokratikleşme paketinin temel hak ve özgürlüklerin sağlanması açısından önemli bir aşama olduğunu ifade eden Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Akif Küplemez, paketin sosyal ve ekonomik anlamda da ülkemiz için kazanç olduğunu dile getirdi.

Demokratikleşme paketinin toplumsal bütünlük, sosyal barış ve huzur için önemli olduğunu söyleyen Uşak Karma OSB Başkanı Akif Küplemez, “Türkiye her geçen gün kabuğunu kırıyor. Daha önceki dönemlerde ötelenen sorunların çözümü yolunda, son birkaç yıl içinde ciddi adımlar atıldı. Bizler işadamları olarak toplumda huzur ve güvenin olmasından yanayız. Çünkü huzurlu ve güvenli toplumlarda üretim ve yatırım vardır. Yatırımların arttığı noktada istihdam problemi de kendiliğinden çözülmüş olur” dedi.

Ülkede iç huzurun sağlanması için sağduyulu ve bilinçli yaklaşımların önem taşıdığını ifade eden Akif Küplemez, “Biz düşmanlık yerine kardeşliği baz alan, gerileme yerine ilerlemeyi sağlayan, terör yerine barış ve huzuru önceleyen, baskıcı ve kısıtlayıcı yönetimler yerine demokrasiyi özümsemiş yapılanmaları istiyoruz. Bu bağlamda demokratikleşme paketini olumlu buluyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim