Sivaslı Tatar'da kayıp olan Hüseyin Bulkaz cinayete mi kurban gitti? Sivaslı Tatar'da kayıp olan Hüseyin Bulkaz cinayete mi kurban gitti?
  Uşak Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle fagot ve yan flüt konseri düzenledi. 
Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde Fagot sanatçısı Sabriye Özkan, Yan Flüt Sanatçısı Özlem Koç ve Burçin Barut Dikicigiller’in seslendirdiği eserler dinleyenlerden tam not aldı. 
Konsere Vali Yardımcısı Nevzat Ergün’ün yanı sıra Belediye Başkan Vekili Hakan Uludağ, Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Görgülü ve sanatçılar katıldı. Konser yan flüt sanatçısı Özlem Koç'un klasik ve özgün eseriyle başladı. Daha sonra sahne alan fagot sanatçısı Sabriye Özkan'ın ardından Burçin Barut Dikicigiller'in yan flütle seslendirdiği Anadolu ezgilerinin de yer aldığı eserlerle tamamlandı.
Uşak Belediyesi’nin sanatın ve sanatçının yanında bir belediye olduğunu ve kentte sanatın her dalının icra edilmesinden yana olduklarını aktaran Uludağ, “ İlimizde sanatın her yönü ile sevilmesi için farklı sanat dallarının yer almasını arzulamaktayız. Amacımız her kesimden vatandaşımızın beğenilerini göz önünde tutarak etkinlikler düzenlemektir. Bu sayede sanatın ilimizin bütün mahallelerinde değer görmesini hedeflemekteyiz” dedi.

Fagot ve yan flüt konserinde de izleyicilerin ilgisinin kendilerini, mutlu ettiğinin altını çizen Uludağ, gelecek yıllarda da aynı enstrümanların dinletilerini geliştirerek bu tür konserlere yenilerini ekleyeceklerine dikkat çekti. Gün itibari ile yapılan etkinliğin önemine dikkat çeken Uludağ, “ 24 Kasım hepimiz için önem arz eden günlerin başında yer almaktadır. Bu özel günde bizlere hayatı öğreten ve bugünlere gelmemize vesile olan öğretmenlerimize ne yapsak azdır. Biz de sanatın dolu dolu yaşandığı bir geceyi öğretmenlerimize hediye etmenin mutluluğunu yaşadık” ifadesini kullandı
Uşak’ta sanat adına çalışmalara devam ettiklerini ve her ay sanat ile ilgili projelere yenilerini ekleyerek sürdüreceklerini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, “ Uşak sanatın ev sahipliğini yapan örnek kentler arasında olma yolunda emin adımlar ile ilerlemektedir. Bu nedenle Belediye olarak lokomotif görevini kurumumuz üstlenmektedir. Geçtiğimiz Ekim ayında yaptığımız sanat festivalinin yankıları hala sürerken, bugün bir sanat etkinliğine daha imza attık. İlimize gelen fagot ve yan flüt sanatçıları bizlere güzel bir gece yaşattılar. Özellikle 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne denk gelen bu etkinlik bir kat daha anlam kazanmıştır. Bizler bu vesile ile öğretmenlerimize bir kez daha minnetimizi sunma imkanına kavuşmuş olduk. Belediyemiz bundan sonra da sanatın yanında olmaya devam edecek, Her ayı sanat ile iç içe geçirmek adına etkinlikler düzenleyecektir. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bu konuda her zevke hitap eden sanatsal çalışmalar için çalışmalarına devam etmektedir. Yerel sanatçılarımıza da sahip çıkarak ilimizi sanat başkentlerinin arasında tutmak istiyoruz. Her kesimden ve her yaştan insanımızı sanatsal aktivitlerimiz ile sanata çekeceğiz. Konseri veren sanatçılarımıza da bu vesile ile teşekkür ederiz“ dedi.
Konserin ardından Uşak Belediye Başkan Vekili Hakan Uludağ, sanatçılara çiçek verdi.
Editör: TE Bilişim