Eğitim İş düzenlediği piknikte yorgunluk attı

Eğitim İş Uşak Şubesi Kızılcasöğüt Beldesinde bulunan Sarıçam mevkiinde üyeleri ve aileleri ile bir araya gelerek büyük bir piknik düzenledi.

Eğitim İş Uşak Şubesi Banaz İlçesine bağlı Kızılcasöğüt Beldesi Sarıçam piknik alanında, kaynaşma ve dayanışma pikniği düzenledi. Katılımın oldukça yüksek olduğu pikniğe, üyelerin büyük bir kısmı aileleri ile katıldı. Pikniğin ilerleyen saatlerinde canlı müzik performansı eşliğinde semaverde çay keyfi yapıldı. 

“EĞİTİM-İŞ, ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİNE SIKI SIKIYA BAĞLIDIR”

Uşaklı vatandaş da bu konudan rahatsız: Kafamıza tecavüz ettiler! Uşaklı vatandaş da bu konudan rahatsız: Kafamıza tecavüz ettiler!

Eğitim İş Uşak Şube Başkanı Ercan Uzun misafirlere, “Hoş geldiniz”  dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “Eğitim-İş, Atatürk ilke ve devrimlerine sıkı sıkıya bağlıdır.  Özgürlükçü, laik ve tam bağımsız Türkiye ilkelerini savunur. Bu amaç doğrultusunda hareket eden, antiemperyalist, ilerici, devrimci ve halktan yana örgütlenme geleneğinin günümüzdeki tek temsilcisidir.  

Değerli arkadaşlarım, yönetim kurulumuz ve üyelerimizin oluşturmuş olduğu birliktelik, süreklilik ve yönetimimizin mücadeleci halinin üyelerimize ve öğretmen arkadaşlara olumlu yönde yansıdığını ve kısa zamanda daha da güçlendiğimizi söyleyebiliriz. Eğitim-İş Sendikası potansiyeli yüksek olan bir sendikadır. Uşak ilinde hak ettiği yeri alacağından kimsenin şüphesi olmasın.”

Bu etkinlik sayesinde Eğitim-İş üyeleri arasında var olan kaynaşma ve paylaşmanın daha da artarak pekişmiş olduğunu kaydeden Uzun, “ Üyelerimiz bir yılın yorgunluğunu üzerinde attılar. Çocuklar hafta içi ders stresinden uzaklaşarak bol bol eğlendiler. Bu etkinlikle bizleri yalnız bırakmayan tüm Eğitim-İş üyelerine ve ailelerine teşekkür ederiz” dedi.

Pikniğe bazı üyeler sazları ve sözleriyle etkinliğe neşe kattılar. Müzik eşliğinde üyeler ellik oynarken, çocuklar park da bol bol eğlendiler. Bayanlar ise orman içinde yürüyüş yaptılar. Daha sonra Eğitim İş Uşak Şube Yönetim Kurulu üyelerinin temin ettiği etler mangalda közlenirken, pişirilen pilav ve helvalar üyelere ve ailelerine dağıtıldı.

Editör: TE Bilişim