Emniyet Müdürü Huzur Timlerine Çikolata ikram etti

Uşak’ta son bir haftadır devam eden “Huzur 64” uygulamalarına katılan yaklaşık 200 polis büyük bir sürpriz yaşadı. Yeni atanan Uşak İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüden, polislere çikolata ikram etti ve hepsine teşekkür etti.

BBP Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Kahveci, Atapark'ta vatandaş ziyareti yaptı BBP Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Kahveci, Atapark'ta vatandaş ziyareti yaptı

Uşak’ta  huzur ve güvenliğin devamını sağlamak, meydana gelebilecek olaylara karşı tedbirler almak, önleyici kolluk hizmetlerini yerine getirirken, şüpheli görülen ve aranmakta olan, suç işlemeye yönelik davranış ve hareketlerde bulunan şahıslar ile her türlü taşınması yasak alet ve maddeleri taşıyan ve bulunduran şahısların yakalanması ve suç işlenmesini önleme amacı ile düzenlenen “Huzur 64 uygulamaları devam ediyor.

Önceki gün yapılan Huzur 64- kod adlı uygulamada, Toplam 275 şahıs ve 169 araç kontrol edildi. Bu kontroller sonucunda, 1 adet Ruhsatsız Pompalı Av Tüfeği ve 3 adet Kartuş, 1 adet Kesici Alet, (6136 S.K.M.), 1 adet Kuru Sıkı Gaz Tabancası ve 1 adet şarjör ele geçirilmiş, 13/08/2014 tarihli Valilik Makamı kararına göre 5442 sayılı İl İdaresi Kanunun 11-C maddesine istinaden (6) şahsa maksat dışı kesici alet bulundurmalarından dolayı Kabahatler Kanunun 32. Maddesine göre işlem yapılmış, Trafik yönünden kusurlu görülen araç sürücülerine toplam 7916 TL Trafik Cezası İdari Yaptırım Kararı uygulanmış ve (3) araç trafikten men edilmişti.

Çikolatalı denetim

İşte bu uygulamaya katılan yaklaşık 200 polis karşılarında İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüden’i görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Uşak’a yeni atanan Ergüden, polislere çikolata ikram ederek, onlara teşekkür etti. Uygulama alanlarında gezen Ergüden vatandaşlarla da sohbet edip dert dinledi ve onlara da çikolata ikram etti.

“Huzur 64” uygulamalarını değerlendiren Ergüden, “İlimizin huzur ve güvenini artırmak vatandaşlarımızın karşılaşabilecekleri mağduriyetleri en aza indirgemek için Huzur 64 uygulamalarımıza devam edilmektedir. Daha önceki Huzur uygulamalarında olduğu gibi 25/02/2015 tarihindeki Huzur 64-4 uygulamasında da İl Emniyet Müdürlüğü olarak tüm uygulama ve denetimlerimizde siz vatandaşlarımızdan aldığımız destek ve değerlendirmeler çalışma azmimizi bir kat daha artırmıştır” dedi.

Ergüden, “Bu uygulamalarda bizden desteğini esirgemeyen değerli halkımıza ve zaman mefhumu gözetmeksizin özveri ile görevlerini layıkıyla yapan her rütbe ve kademedeki meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Siz değerli vatandaşlarımızdan gelen değerlendirme ve destekler ile suç oluşmadan ve mağduriyetler yaşanmadan önce karalılıkla uygulamalarımıza devam edilecektir” bilgisini verdi.

Editör: TE Bilişim