Engellere rağmen sanat

Bedensel Engelliler Sanat Tiyatrosunun ''Engel Bedende'' isimli iki perdelik tiyatrosu Pazar günü Uşaklılarla buluşacak.

Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak! Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak!

Sosyal Sorumluluk Projeleri Kapsamında 30 Kasım Pazar Günü Saat:15.00 De Atatürk Kültür Merkezinde Bedensel Engelliler Sanat Tiyatrosunun ''Engel Bedende''adlı iki perdelik komedi oyun sergilenecek

Bedensel Engelliler Sanat Tiyatrosu yetkililerinin yaptığı açıklamada, “Engelli arkadaşlarımızın yanında olduğunuzu göstermek ve onları topluma kazandırmak adına bedensel engelli ve görme engelli arkadaşlarımızın güncel hayatta yasayan her bireyin engelli adayı olduğu, hayatlarını anlayabilmek için engelli olmanın gerekmediği gibi mesajlar veren güldürürken düşündüren bu komedi oyununu izlemeniz ve alacağınız davetiyelerle vereceğiniz katkılar arkadaşlarımızın günlük yaşamlarında yalnız olmadıklarını hissetmelerini sağlayacaktır.   Bunun için tiyatro grubumuz olarak siz değerli ve duyarlı kişileri de aramızda izleyici olarak görmek bizleri çok mutlu edecektir. Alkışlarınız bizleri gururlandıracaktır. Her ay farklı illerde gösteri yaparak geçimlerini sağlayan engelli kardeşlerimize sizlerinde desteklerini ve yardımlarını bekliyoruz. Daha fazla bilgi ve bilet için 0507 113 57 36 numaralı telefonla bilgi alabilirsiniz. Uşaklının vermiş olduğu desteğe şimdiden teşekkür ederiz” dedi.

Editör: TE Bilişim