Uşak'taki zammın özeti: CHP 1 TL’ye çayın altına gizledi; AK Parti olur verdiği karara karşı çıktı! Uşak'taki zammın özeti: CHP 1 TL’ye çayın altına gizledi; AK Parti olur verdiği karara karşı çıktı!
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle  Vala Gedik Özel Eğitim ilk ve ortaokulundaki öğrencilerle kahvaltıda buluştu. Vali Gedik’te eğitim gören engelli öğrenciler, Başkan Cahan’a hediye etmek için “Engelsiz Doğa” isimli ahşap oyma sanatıyla yapılan tabloyu yaptı.



Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve eşi Halime Cahan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle, Vala Gedik Özel Eğitim ilk ve ortaokulundaki öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi. Burada Uşak Belediyesi’nin engelliler ve yaşlılar için yaptığı sosyal hizmetlere değinen Başkan Cahan, engelleri kaldırmak için yaptıkları çalışmaları anlattı. Başkan Cahan, Vala Gedik’te eğitim gören öğrencilerin il dışında bir geziye gitmesi için belediye olarak gerekli katkıları sağlayacaklarını söyledi. 



ENGELSİZ DOĞA İSİMLİ AHŞAP TABLOYU HEDİYE ETTİLER
Konuşmaların ardından engelli öğrenciler, Başkan Nurullah Cahan’a ahşap oyma ve seramik sanatıyla yapılan özel bir tablo hediye etti. Tabanı seramikten oluşan ve üstü çam ağacıyla oluşturulan ahşap oyma tabloda, ağaç figürlerine yer verildi. Meyvesi çiçek olan ağaçlardan oluşan tablo için 6 öğrenci, 1 ay boyunca uğraştı. Uzun soluklu emeklerin ardından oluşturulan ahşap oyma tabloya, “Engelsiz Doğa” adı verildi. Tabloyu çok beğendiğini ifade eden Başkan Nurullah Cahan, “Aldığım en anlamlı hediyelerden birisi. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin emeğine ve yüreğine sağlık” dedi. Öte yandan Başkan Cahan, öğrencilere atkı hediye etti ve programın ardından eğlence tertiplendi. 


 
Editör: TE Bilişim