İşte Muhammet Gür'ün tüm mal varlığı İşte Muhammet Gür'ün tüm mal varlığı
  Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, kentte yaşayan engellilerin hayatlarını kolaylaştırmak için çalışmaların sürdüğüne belirterek, “İlimiz her anlamda engellerin kalktığı bir kent olacak” dedi. 
Uşak Belediyesi kentte yaşayan engellilere yönelik çalışmalarına devam ediyor. Engellerin kalktığı bir kent olma hedefini koyan Belediye, bu bağlamda kentte engellerin aşılacağı çalışmalara imza atıyor. Alt yapısını ve üst yapısın engellere göre dizayn eden Belediye, engellilerin sosyal hayatlarını da katkı sağlıyor. Bu konuda somut adımlar atan Belediye son olarak Karaağaç ve Uğur Serdaroğlu İlkokulları alt sınıflarına unutulmaz bir gün yaşattı. Öğrencilere Atlı Spor Ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kahvaltı veren Belediye daha sonra atlara bindirerek mutlu olmalarına katkı sağladı. Etkinlik kırtasiye yardımıyla son buldu. Yapılan etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Sakatlar Derneği Başkanı Salih Küçük ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeli de katıldı.

Burada bir açıklama yapan Belediye Başkam Yardımcısı Hakan Uludağ, “Engellilerimiz için her zaman etlimizi taşın altına koyuyoruz” dedi. Uludağ, “Belediyemiz sosyal sorumluluklarını bilen bir yapıda çalışmalarına devam etmektedir. İlimizde dar gelirli ailelerimizin yanı sıra çocuklarımızın, yaşlılarımızın, kadınlarımızın ve engellilerimizin de yanındayız. Özellikle engellerin aşılması adına projeler yapmaya gayret ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarla ilimiz engelli dostu bir kent olmuş ve örnek şehirler arasına girmiştir. Son olarak Karaağaç ve Uğur Serdaroğlu İlkokullarında alt sınıflardaki engelli çocuklarımız için unutulmaz bir gün düzenledik. Onların mutluluğu ve ailelerinin duası her şeyden önemlidir” ifadesini kullandı.

Uşak Belediyesi’nin engelliler adına çalışmalara devam edeceğini kaydeden Uludağ, “Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’ın talimatlarıyla engellilerimiz için projelerimiz devam edecek. Bu konuda ortak aklı devam ettirmek için engelli derneklerimizle de işbirliği içinde olacağız. Bizlere değerli fikirlerini aktaran derneklerimize bu bağlamda teşekkür ediyoruz” diye konuştu
Editör: TE Bilişim