Uşak'ta bayram dönüşü kaza olmaması trafikte bu araçlara yasak getirildi! Uşak'ta bayram dönüşü kaza olmaması trafikte bu araçlara yasak getirildi!
Erbakan Vakfı Uşak Sarayaltı Şubesi, Sarıkamış Şehitleri için anma gecesi düzenledi. Erbakan Vakfı Uşak Sarayaltı Şubesi Bölge Eğitim Merkezi'nin düzenlediği Sarıkamış Şehitlerini anma etkinliğinin selası, Uşak Gül Camii İmam Hatibi Ahmet Damburacı tarafından okundu.



Hafız Adnan Yılmaz tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından, Sarıkamış şehitlerinin yaşadığı üzücü olay bir kez daha hatırlandı. Sarıkamış şehitleri için dualar eden vakıf üyeleri, Kurşunlu Camii İmam Hatibi Halil Özen'in bu konuyla ilgili yorumlarını dinledi. Yılbaşı kutlamaları hakkında konuşan Halil Özen, "Yılbaşı aslında yılanbaşıdır.



Müslüman bir toplumda kutlanması asla doğru değildir. Cenabı Allah biz Müslümanlara anlamlı bayramlar ve ayları armağan etmiştir. Müslümanlık sadece ibadetle olmaz, yaşamın her alanını etkiler ve yansır" dedi. Halil Özen'in sohbetinin ardından konuklara un helvası dağıtıldı ve tüm şehitler için dualar edildi. 
Editör: TE Bilişim