ERTUĞRUL; “O BİR RAHMET VE SEVGİ PEYGAMBERİYDİ”

 

İçinde bulunduğumuz Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa S.A.V. O rahmet ve sevgi peygamberi olduğuna vurgu yaptı.

Uşak OSB’nin 3’üncü genişleme sahasındaki yapılaşma sürüyor Uşak OSB’nin 3’üncü genişleme sahasındaki yapılaşma sürüyor

 

Mesajında, Kutlu Doğum Haftası temasının 2015 yılı için "Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" olarak belirlendiğini belirten Ertuğrul, Hz. Peygamber Efendimizi (S.A.V.) anmak, onu anlamak, onun temsil ettiği aşkın değerler bütününü tanımak ve hayatımıza ışık tutan bir meşale yapabilmek çabasının akla geldiğini ifade etti. Başkan Ertuğrul mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kur'an-ı Kerim'in evrensel mesajı, Hazreti Peygamber'in örnek şahsiyeti ve ahlakı bu değerler bütününün temel ögeleridir. O rahmet ve sevgi peygamberiydi. Yaratılanı yaratandan ötürü sevmek ve merhamet etmek onun sünnetidir. Güzel ahlakı tamamlamak üzere gönderilen o kutlu elçinin örnek ahlakını rehber edinmek biz inanan insanlar için bir zorunluluktur. Bilgi ile hikmeti, madde ile manayı, dünya ile ahireti bir denge içerisinde bizlere sunan o yüce elçi aynı zamanda bizlere bütün dünyaya sevgiyle bakmayı öğretmiştir. Kutlu Doğumun bu yılki teması olan "Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" konusu bizlerin yaptığımız her görevde, birliktelikten ve ahlaktan vazgeçemeyeceğimiz bir temadır. Dünya ve ahiret huzuru için vazgeçilmezimiz olmalıdır. Yüce dinimizin sonsuzluğa açılan çağrısına kulak verirken, Kutlu Doğum Haftasının tüm insanlığa sevgi, dayanışma ve birlik vesilesi olmasını temenni ediyorum."

Editör: TE Bilişim