Uşak’ın Karaağaç Mahallesi’nde yer alan ve daha önce gündeme getirdiğimiz yol sorunu çözülüyor. Uşak’ın Karaağaç Mahallesi’nde yer alan eski Gediz Yolu’ndaki kaldırım ve yol düzenlemesi nedeniyle araç parkı ve trafik akışında yaşanan sorunlardan dolayı, ortada bulunan refüjün kaldırılmasına karar verildi.

Sivaslı Tatar'da kayıp olan Hüseyin Bulkaz cinayete mi kurban gitti? Sivaslı Tatar'da kayıp olan Hüseyin Bulkaz cinayete mi kurban gitti?

Bu kapsamda, ortada bulunan refüj kaldırıldı ve aydınlatma sistemi kaldırımlar üzerinden sağlandı. Ayrıca elektrik iletim hatları yer altına alınarak, özellikle işçi servisi, halk otobüsü ve kamyonların geçişi sırasında yaşanan sorunlar çözüldü.

Şu anda tekrar asfaltlama çalışması yapılan yolda, incelemeler yapan Belediye Başkanı Mehmet Çakın, ekiplerin kısa süre içinde kalan işlemleri tamamlanacağını ve yolun daha fonksiyonel olarak kullanılacağını ifade etti.

Öte yandan, söz konusu yolla ilgili yaşanan sorunları 8 Eylül 2016 günü gündeme getirmiş ve bu konuda çalışma yapılması gerektiğini bildirmiştik.

İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYINIZ…

Editör: TE Bilişim