Uşak'ta trafiği mahvedenler ve gürültü kirliliği yapanlar! Uşak'ta trafiği mahvedenler ve gürültü kirliliği yapanlar!
         Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, Kasım ayı belediye meclis toplantısını, kamuya açık bir kıraathanede, vatandaşla birlikte yaptı.



         Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin ile birlikte toplam 12 üyesi bulunan Eşme Belediye Meclisi'nin kasım ayı toplantısı, Esentepe Kıraathanesi'nde yapıldı.



Belediye Meclis toplantılarının önümüzdeki günlerde de zaman zaman kamuya açık alanlarda halkla birlikte yapılacağını belirten Eşme Belediye Başkanı AK Partili Hacı Mustafa Çetin, bu sayede vatandaşın alınan kararlardan bire bir haberdar olacağını söyledi.



         Çetin, "Belediye meclisi, görev yaptığı ilin veya ilçenin en temel gereksinimleriyle ilgili önemli kararları alan bir mekanizma. Burada yer altına döşenecek kanalizasyondan, park ve bahçelere kadar tüm konular ele alınıyor. Bir işin neden yapılması gerektiği veya neden yapılamadığı iktidarda veya muhalefette olan tüm temsilcilerin görüşleriyle ortaya konuyor. Bu bakımdan önem taşıyan belediye meclisimizi, halkımıza açık yapmaya karar verdik ve önümüzdeki günlerde hem belediye meclisi toplantısı, hem de halk buluşması şeklinde toplanmayı belli zaman dilimlerinde gerçekleştireceğiz. Kalıtım sağlayan vatandaşlarımıza ve belediye meclisimizin tüm üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.








 
Editör: TE Bilişim