Uşak'taki zammın özeti: CHP 1 TL’ye çayın altına gizledi; AK Parti olur verdiği karara karşı çıktı! Uşak'taki zammın özeti: CHP 1 TL’ye çayın altına gizledi; AK Parti olur verdiği karara karşı çıktı!
Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, Vali Salim Demir’i ziyaret etti. Ziyareti sırasında Vali Demir’i ve tüm Uşaklıları 11-13 Ağustos 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 22nci Eşme Kilim, Kültür ve Sanat Festivaline davet eden Başkan Çetin festivalin ilçenin tanıtımına, halkımızın birlik ve beraberliğine vesile olmasını dilediğini belirtti.  

UŞAK VALİSİ SALİM DEMİR: FESTİVALLER SANATSAL DEĞERLERİMİZİ TANITMAK İÇİN ÖNEMLİDİR

Ziyaretten ve davetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Salim Demir: "Festivaller, kentlerin tanıtımına, kültürel değerlerinin korunmasına ve yöreye has ürünlerin tanıtımını sağlayarak ekonomisine önemli ölçüde katkılar sağlamaktadır. Özellikle ilçelerimizde festivallerin yapılıyor olması, ilçelerimizin tanıtımına katkı sağladığı gibi sanatsal etkinliklerle de burada yaşayan vatandaşlarımızın sanat ve sanatçılarla buluşmasını sağlamaktadır. Eşme ilçemize de birçok alanda katkılar sağlayacağını düşündüğüm ve adını atalarımızın yadigarı meşhur Eşme kiliminden alan Eşme Kilim Festivalinin geniş bir katılımla, coşkulu bir şekilde gerçekleşmesini umuyorum” dedi.  

EŞME BELEDİYE BAŞKANI HACI MUSTAFA ÇETİN: FESTİVALİMİZ İLİMİZİN DEĞERLERİNİ TANITMAK İÇİN HAZIRLANDI

Kilim festivalinin önemli bir gelenek olduğunu ve bu konuda Uşak Valisi Salim Demir’in gerekli bütün destekleri verdiğini dile getiren Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, “Sayın Valimizle festival öncesi bir araya geldik ve kendisine neler yapacağımızı anlattık. Sağolsunlar, bize hazırlık dönemi boyunca gerekli katkıları yaptılar ve ben bize destek veren tüm devlet büyüklerimize bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Festivalimize tüm Uşak halkımız davetlidir ve diğer illerden de yoğun bir katılım beklemekteyiz” dedi. 
Editör: TE Bilişim