Eşme Belediyesi, koronavirüs nedeniyle, 100’üncü yılı evde kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için; mektup, resim ve öykü alanlarında yarışma yapacak.

6 ve 14 yaş arası çocuklara yönelik öykü, resim ve mektup yarışmasıyla ilgili başvurular için Eşme Belediyesi’nin sosyal iletişim ağı facebook sayfası ve 414 10 13 numaralı telefon üzerinden bilgi alınabilecek. Yarışmaya katılım için 13 ve 20 Nisan 2020 tarihleri arasında başvuru yapılacak ve sonuçlar jürinin yaptığı değerlendirmenin ardından, sosyal iletişim ağları ve belediyenin resmi internet sitesi üzerinden ilan edilecek.

Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor! Uşak otogarında şehiriçi servisler bir türlü konmadı! Vatandaş gece eve giderken korkuyor!

            Yarışmaya katılacak olanlar A4 boyutunda ve 12 punto, “Times New Roman” yazı karakteriyle, mektup ve öykülerini bilgisayar ortamında hazırlayabilecekler. Resim alanında yarışmaya katılacaklar ise, A4 veya A3 ebadını kullanabilecekler ve resimlerin istenen yerlerine #EvdeKalEşme yazacaklar.

            Her 3 alanda da yarışmaya katılacak olanlar, eserlerini, [email protected] adresine e-posta olarak veya bizzat Eşme Belediyesi’ne teslim edebilecekler.

            Dereceye girenlere çeşitli ödüllerin verileceğini belirten Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, “Zorlu bir dönemden geçiyoruz ve evden çıkamayan çocuklarımız, bu yıl 23 Nisan’ı evde geçirecekler. Bu bağlamda, belediye olarak bir yarışma düzenliyoruz ve çocuklarımıza bu anlamlı bayramı armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için çeşitli eserler hazırlama imkanı sunuyoruz. Temennimiz bu zorlu sürecin en kısa sürede sona ermesi ve okullarımızda çocuklarımızın seslerinin her daim var olmasıdır. Yarışmaya katılmak isteyen tüm çocuklarımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.  

Editör: TE Bilişim