Uşak'ta Ramazan ayı içinde litrelerce kaçak alkol yakalandı Uşak'ta Ramazan ayı içinde litrelerce kaçak alkol yakalandı
Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, ilçeye lüks ve belediyenin işlettiği bir kafeterya ve düğün salonu inşa etti. Burada vatandaşa uygun fiyata hizmet verdiklerini söyleyen Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, çayın 50 kuruştan satıldığı ve bu rakamın çay ocaklarının dahi altında olduğunu ifade etti. Çetin, "Halkımızın bütçesine zarar vermeden, çocuklarını eğlendirecekleri ve hoşça vakit geçirecekleri bir alanı ilçemize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Bu çalışma sadece benim değil, tüm belediye ekibimizin ve bizden desteğini esirgemeyen Eşme halkının eseridir” dedi.

USAKPORT.COM

Eşme Belediyesi, ilçede vatandaşın zaman geçireceği, düğün, nişan ve sünnet gibi organizasyonlarını yapacağı ve çocukların oyun oynaması için yeni konsept bir park oluşturdu. Çamlık bölgesine kafeterya, düğün salonu, oyun parkı ve çimlendirmesi yapılan yeni bir tesis kazandıran Eşme Belediyesi, 6 ay önce temelini attığı projeye Kardelen adını verdi. Çayın 50 kuruştan satıldığı mekan, sıcak havalar nedeniyle akşam saatlerinden itibaren dolup taşmaya başladı. Eşme Belediyesi’nin yaklaşık 1 milyon 500 bin TL bütçeyle oluşturduğu yeni yaşam alanı, aynı zamanda futbol, voleybol ve basketbol sahalarını da bünyesine aldı.



Bu yıl park ve yeşil alan oluşturulması için yoğun bir çalışma yaptıklarını ifade eden Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, toplam10 tesisi ilçeye kazandırdıklarını kaydetti. Yapılan en büyük 3 sosyal alanın Çamlık, Şehit Ünal Yavaşça ve Şadiye Halil Gedik parkları olduğunu belirten Hacı Mustafa Çetin,  “Göreve geldiğimizde ilçemizde ailemizle birlikte çay içebileceğimiz, misafirlerimizi ağırlayacağımız veya dostlarımızla sohbet edeceğimiz mekan çok azdı. İlçemizdeki bu eksikliği gördük ve çözüm için bir çalışma planı hazırladık.



Ekibimizdeki arkadaşlarımız, nokta tespitlerle, hangi bölgede neye ihtiyaç olduğunu belirledi. İlk önce kapımızın önünden başladık ve Şadiye Halil Gedik Parkı’nı kent merkezinde dinlenme yeri arayan vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Sonrasında diğer parklarımızı inşa ettik ve son olarak Çamlık bölgesine, belediyemizin bir markasını inşa ettik. Kardelen, kalite ve fiyat açısından ülke genelinde sıralamaya girecek bir tesis oldu. Halkımızın bütçesine zarar vermeden, çocuklarını eğlendirecekleri ve hoşça vakit geçirecekleri bir alanı ilçemize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Bu çalışma sadece benim değil, tüm belediye ekibimizin ve bizden desteğini esirgemeyen Eşme halkının eseridir” dedi.



UYGUN FİYATA DÜĞÜN SALONU İMKANI
Kardelen’de aynı zamanda kapalı ve kır düğün salonunun yer aldığını anlatan Hacı Mustafa Çetin, şöyle konuştu: “Sosyal belediyeciliğin sadece kuru kuruya etkinlikler yapılmasıyla ilgili olmadığını her zaman dile getirdik. Bu düşünceyle halkımızın kesesine nasıl fayda sağlarız anlayışını geliştirdik ve gördük ki çocukları evlenme yaşına gelen anne ve babaların ilk kaygısı düğünü nerede ve kaç paraya yaptıracağımdı. 30 Mart 2014’te adayken taahhütlerimiz arasına düğün salonlarını ekledik ve bu sözümüzü tuttuk. Şu anda salonumuz sürekli olarak etkinliklere  sahne oluyor. Düğünü ve sünneti olana piyasaya göre daha uygun fiyatlarla salon imkanı sağlıyoruz” dedi. Çetin, sosyal belediyecilik anlayışıyla yeni çalışmalara imza atacaklarını sözlerine ekledi.



Editör: TE Bilişim