Mehmet Çakın: Uşaklı vatandaş, sosyal tesislerimizden memnun ve bu çalışma sistemi devam edecek Mehmet Çakın: Uşaklı vatandaş, sosyal tesislerimizden memnun ve bu çalışma sistemi devam edecek

Eşme Belediyesi, covid-19 nedeniyle başlayan kontrollü normal hayat kapsamında, virüsün yayılımını azaltmak ve vatandaşın hijyenik bir ortamda gündelik hayatını sürdürmesi için dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor. 
Eşme Belediyesi ekipleri, ilçede bulunan park, bahçe ve toplu yaşam alanlarında, hijyenik ve anti-bakteriyel ürünlerle bir dizi temizlik çalışması yapıyor.
Parklar, spor aletleri, oyun grupları, pazaryerleri ve vatandaşın yoğun olarak bulunduğu işlek cadde ve sokaklarda temizlik çalışmalarının düzenli olarak yapılacağını belirten Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, öncelikli hedefin birey ve toplum sağlığını korumak olduğunu söyledi. 


Ekiplere en ince ayrıntıya kadar temizlik faaliyetlerinde bulunmalarına dair gerekli yönlendirmeleri yaptıklarını ifade eden Çetin, “Dünyayı saran ve şu anda kesin çözümü bulunmayan bir virüsle karşı karşıyayız. Covid-19’la mücadelenin en temel şartı temizlik ve biz de bu konuda gerekli ilkelerimizi belirledik. Temizlik ekiplerimize düzenli olarak temizlenecek bölgelerimizi bildirdik ve düzenli olarak, park, bahçe, pazaryeri, otoparklar, işlek noktalar ve oyun gruplarında temizlik çalışması yapılıyor. Özel olarak temin ettiğimiz, hijyenik ürünlerle yapılan bu çalışmalarımız devam edecektir” dedi.


Vatandaşın virüsün yayılımının azalması, birey ve toplum sağlığı açısından duyarlı olmasını isteyen Çetin, ilçedeki yaşam alanların sosyal mesafe gözetilerek yeniden dizayn edildiğini kaydetti. Çetin, “Kontrollü normal yaşama geçtik, fakat bu durum tedbiri elden bırakacağımız anlamına gelmez. Bizler belediye olarak gerekli tedbirleri alıyoruz, vatandaşımızın da kendisini, ailesini ve toplumu koruma noktasında hassasiyet göstermesini bekliyoruz. Maske, temizlik ve mesafe kurallarına mutlaka uyulmalı. Umarım virüsle mücadelemizden, en kısa süre içinde, başarıyla çıkarız” diye konuştu. 


 

Editör: TE Bilişim