Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası eskisi gibi kullanılmak isteniyor! Uşak Öğretmenevi'nin merkezdeki binası eskisi gibi kullanılmak isteniyor!

Son dönemlerde, artan covid-19 vakalarıyla gündeme gelen Eşme’de, 1 hafta gecikmeli olarak, 18 Mayıs Pazartesi günü faaliyete geçecek olan berberler, Eşme Belediyesi tarafından düzenli olarak dezenfekte edilecek. 
Normal şartlarda 13 Mayıs Pazartesi günü faaliyete başlaması öngörülen, fakat ilçede artan vaka sayısı nedeniyle, 1 hafta sonrasına ertelenen berberlerin açılışıyla ilgili hazırlıklar büyük ölçüde tamamlandı. 
Buna göre Eşme Belediyesi bir eylem planı hazırlayarak, ilçedeki berberlerde gerekli tedbirlerin alınması noktasında, bir çalışma başlattı. İlçede faaliyet gösteren berber esnafının hizmet verdiği mekanlar, düzenli olarak dezenfekte edilecek. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, “Belediye olarak covid-19 virüsüyle yoğun ve etkin bir mücadele halindeyiz. Bu noktada ilçemizdeki tüm kurumlarımızla eş güdümlü çalışma yapıyoruz ve belediye ekiplerimiz üzerine düşeni yerine getiriyorlar. 18 Mayıs Pazartesi itibariyle de berberlerimiz faaliyete geçecekler ve diğer noktalarda olduğu gibi; bu mekanlarda da dezenfekte çalışması yapacağız. Halkımız ve esnafımıza steril koşulları sağlayacağız” dedi. 

Editör: TE Bilişim