Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu
Uşak’ın Sivaslı ilçesi ve ona bağlı olan, Tatar, Selçikler ve Pınarbaşı beldelerine hizmet verecek olan evsel atık arıtma tesisi, tamamlanarak faaliyete başladı. Yıllardır 3 beldenin devam eden evsel atıklarıyla ilgili sorunu çözen arıtma tesisi, çevreye yapılan önemli yatırımlar arasında gösteriliyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Tatar Belediye Başkanı Zafer Gün, arıtma tesisini Sivaslı, Selçikler ve Pınarbaşı belediyeleriyle ortaklaşa tamamladıklarını ve bunun gelecek kuşaklara bırakılan önemli bir miras olacağını ifade etti. 



Çevreye yapılan yatırımın yol, kaldırım ve sosyal hizmetler kadar önem taşıdığını belirten Zafer Gün, “Yarınımız olan çocuklarımıza, temiz bir doğa bırakmak ve ekolojik yaşamın devamlılığını sağlamak belediyelerin temel görevlerindendir. Bölgemiz, tarımsal anlamda verimli bir alanda ve bu mükemmel yapıyı korumak için kirlilik oluşturan unsurları sıfıra indirmemiz gerekiyor. Bu bağlamda ilçemize bağlı diğer belde belediyeleriyle ortaklaşa bir proje geliştirdik ve tesisimizi tamamlayarak hizmete açtık. Bu tesisin yapımında büyük payları olan Sivaslı, Selçikler ve Pınarbaşı Belediye Başkanlarımıza, beldem adına teşekkür ediyorum. Çünkü ortaya koydukları irade ve destekle yarınımız olan çocuklarımıza temiz bir doğa bırakma adına güzel bir adım attılar” dedi. 
 
Editör: TE Bilişim