Eğitim Bir Sen Uşak Şube Başkanı Bilal Kara, Filistinli Müslümanlara yönelik saldırıları nedeniyle İsrail'i kınadı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kara, İsrail’in bir terör ve işgal devleti olduğunu vurgulayarak, İsrail’de eğitim gören ilkokul çocuklarının dahi ırkçı, Arap ve Müslüman düşmanı olarak yetiştirildiğini, İsrail’in devlet felsefesinin de bu kin ve düşmanlık olduğunu söyledi. Kara, “Terörist İsrail’in Kudüs’te uyguladığı zulmü protesto ediyor, katil oluşuma bir mesaj olarak bu siyah çelengi toplum vicdanı adına elçili konutu önüne bırakıyoruz. Filistin’deki kardeşlerimizin yanındayız. Filistinliler yalnız değildir. Dünyadaki tüm Müslümanların bu konuda bilinçli bir şekilde tepki koymaya devam edeceğini, mazlum Filistinlileri yalnız bırakmayacağımızı İsrail anlamalıdır. Biz de kendi çocuklarımızı Mescid-i Aksa’nın özgürlüğü, Filistin’in özgürlüğü hayaliyle ve bilinciyle yetiştireceğiz. Kadir Gecesi’nin Filistinli kardeşlerimiz için hayırlar getirmesini diliyorum. Yaşasın Filistin direnişimiz, yaşasın özgür Kudüs” ifadelerini kullandı.

UŞAK DERİ KARMA OSB: İSRAİL DEVLET TERÖRÜ UYGULUYOR

Öte yandan Uşak Deri Karma OSB Yönetim Kurulu da, İsrail'in devlet terörü uyguladığını bildirdi. Yapılan açıklamada, "Devlet terörü uygulayan zalim İsrail, kendi değerlerini koruyan ve yurduna sahip çıkan Kudüs ve Gazze’deki Müslümanlar kardeşlerimize vahşice ve ahlaksızca saldırmaktadır. Bizler bu alçakça saldırıları lanetliyor ve her durumda Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğimizi yineliyoruz. İsrail’in alçakça saldırıları sırasında, şehit düşen Filistinli kardeşlerimize Allah’tan rahmet ve yaralılara da acil şifalar diliyoruz" ifadelerine yer verildi. Uşak Organize Sanayi Bölgesi de, İsrail'in büyük küçük demeden yaptığı katliamı lanetlediğini bildirdi. 

UŞAK BELEDİYE BAŞKANI ÇAKIN: ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM...

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın da, İsrail'in uyguladığı devlet terörünü "Zalimler için yaşasın cehennem" sözleriyle kınadı. 

Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım Uşak'taki eski Başkan: Borç bu kadar değil, baksınlar yanlış varsa kendimi hapse attırırım

Editör: TE Bilişim