GÜLCAN YENGE SAİT HOCAMIZ SENİ SEVİYOR

Kütahya da öğretmenlik yapan Sait Bütün, aşkını her ilde pankart açarak ilan ediyor. Sosyal medya aracılığı ile her ilde öğrencilerine pankart açtırarak sevdiği kıza evlilik teklif ediyor.

Uşak Valilik binası önünde üzerinde, “Gülcan Yenge Sait Hocamız Seni Seviyor” yazılı pankart açarak fotoğraf çektirdi. Uşak Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Hülya Yılmaz ve İzettin Çalışlar Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Yiğit Tuncer adlı gençler, pankartı, öğretmenleri Sait Bütün’ün isteği üzerine açtıklarını açıkladılar.

Evlilik teklifi 81 ilde yapılıyor

Babasının Uşak’ta polis olduğunu söyleyen Yiğit Tuncer, “Babamın görevi nedeniyle Kütahya da bulunurken matematik öğretmenim Sait Bütün ile tanıştım. Sonra, babamın tayini nedeniyle Uşak’a geldim. Sait Öğretmenim evlenmek istediği Gülcan Yengeye evlilik teklif etmek için ilginç bir yol bulmuş. Türkiye’de 81 ilde ilin adı görülecek şekilde üzerinde, “Gülcan yenge Sait Hocamız seni seviyor”  yazılı kartonları açıyor. Sait Hocam bunları Gülcan yengeye gösterip evlenmek için ikna etmeye çalışıyor” dedi.

Hülya Yılmaz ise arkadaşı Yiğit’e yardım etmek amacıyla pankart açtığını kaydederek, “Bana böyle bir evlilik teklifi yapılsa kabul etmezdim. Yarının ne getireceği belli olmaz. Bu kadar şaşalı evlilik teklifinden sonra ayrılmak çok acı olabilir. Normal bir evlilik teklifi benim için yeterli olabilir” şeklinde konuştu.

 

 

Ulubey Belediye Başkanı, yararlandığı projenin reklamını yapmış! Ulubey Belediye Başkanı, yararlandığı projenin reklamını yapmış!

 

 

 

Editör: TE Bilişim