Herkul.org'un resmi sosyal medya hesabı Herkul_Nagme'den yapılan açıklamada, ABD'yi vuran Sandy kasırgasının Fethullah Gülen Hocaefendi 'nin ikamet ettiği Pennsylvania eyaletinde -dualar sayesinde- fazla hasara yol açmadığı duyurulmuştu.

Yeni yayınlanan "Sandy Kasırgası ve Dua Sığınağı" başlıklı 146. Nağme'de de Hocaefendi'nin afetlere karşı yazdığı dua ve yeni görüntüler paylaşıldı. İşte o "nağme"...

"Sevgili arkadaşlar,

Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu

Öncelikle duyarlılığınız, dostluğunuz, nezaketiniz, "geçmiş olsun" mesajlarınız ve dualarınız için çok teşekkür ederiz. Dünkü kısa mesajımızda belirttiğimiz gibi, Sandy kasırgası buradan da geçti. Yetkililer bizim bulunduğumuz yerde ve Pennsylvania genelinde de çok yıkım bekliyorlardı ama elhamdülillah korkulan olmadı.

Fethullah Gülen, Âyetü'l-Kürsi'yi başa koyarak bir dua yazdı. O metin hemen her taraftaki tanıdıklara gönderildi. Duanın kopyalarını çoğaltıp evlerin kapılarına ve bulundukları mekânların sınırı olan ağaçlara asıldı. Ayrıca, yine Hocaefendi'nin ikaz ve irşadıyla hacet namazları kılıp ilahî hıfza vesile sayılan niyazlara sarılındı.

Gülen Hocaefendi'nin Kasırga Gibi Afetlere Karşı Yazdığı Dua:

Editör: TE Bilişim