Gürpınar Mutlu Ailenin Formülünü Anlattı

Uşak Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde Sunucu İkbal Gürpınar’ı ağırladı. Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleşen organizasyonda Gürpınar, mutlu aile olabilmenin formülünü izleyiciler ile paylaştı. Gecede bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, mutlu ailenin önemine dikkat çekerken, “Kentimizde yaşayan ailelerimizin mutlu kalabilmeleri için projelerimiz hazır. Bu tür etkinlikler ile mutlu ailenin sırlarını vatandaşlarımıza anlatıyoruz” şeklinde konuştu.

Uşak Belediyesi kültür ve sanatın belediyesi olma sloganı ile çıktığı yolda etkinliklerini sürdürüyor. Mart ayında yapılacak 9 kültür ve sanat etkinliği, Kadınlar Günü nedeni ile düzenlenen “Mutlu Kadın, Mutlu Aile ve Mutlu Uşak” konulu söyleşi ile başladı. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte ünlü Sunucu İkbal Gürpınar’ın mutlu aile olmanın sırlarını anlatırken, geceye Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın yanı sıra, Uşak Belediyesi Özel Kalem Müdürü Seyfullah Furtana, Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Görgülü ve vatandaşlar katıldı.

İçi dolu etkinlikler

Uşak'ta memurlara sendika değiştirten para için imzalar atıldı Uşak'ta memurlara sendika değiştirten para için imzalar atıldı

Uşak’ta yaptıkları kültür ve sanat etkinliklerinin içinin dolu olmasını hedeflediklerini kaydeden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “İlimizin her yönü ile kültür ve sanatta önde gelen kentler arasında olması hedefi ile yola çıktık. Bu nedenle 2015 yılını da çok dolu geçireceğiz. Mart ayında da hemşehrilerimizin sanata tam anlamı ile doymasını arzuladık. Bir yandan kültür ve sanat etkinlikleri yaparken, diğer taraftan yaptığımız etkinliklerin sosyal mesajlar vermesini de istedik. Bu kapsamda sevilen sunucu İkbal Gürpınar’ı ilimize getirdik. Kendisi bizim de hedeflerimiz arasında yer alan mutlu aile olmanın yöntemlerini vatandaşlarımıza anlattı” dedi.

Geceye katılanların da programdan dolayı mutlu olduğuna dikkat çeken Cahan,”Program sona erdiğinde vatandaşlarımızın mutluluğu bizlerin en güzel referansı olmuştur” diye konuştu.

Etkinlikler devam edecek

Etkinliklere tam gaz devam edeceklerini de belirten Cahan sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Biz her kesimden herkesin seveceği kültür ve sanat etkinliklerine devam edeceğiz. İlimizde bütün zevklere hitap eden ve fayda sağlayan programlar ile yolumuzda ilerleyeceğiz. Bu konuda başarılı bir çalışma içinde olacağız. Vatandaşlarımızın kültür ve sanat etkinlikleri konusunda beklentilerini dinleyerek yol haritası çizeceğiz. Yerel sanatçılarımız ile de iç içe olacağız”.

Başkan Cahan ve eşi Halime Cahan programın sonunda İkbal Gürpınar’a çiçek takdim etti. 

Editör: TE Bilişim