Ayşe Dinçer:

“Güzelliğimi ve formumu Uşak Tarhanasına Borçluyum”

Yeni dönemde yayınlanacak Tv programı için Uşak’ta klip çeken Ankaralı Ayşe unvanıyla tanınan sempatik şarkıcı Ayşe Dinçer, “Güzelliğini ve formunu Uşak Tarhanası’na borçlu olduğunu açıkladı.

Bu yıl düzenlenen “21. Uluslararası Eşme Kilim Kültür ve Sanat Festivali” için Uşak’a gelen Ayşe Dinçer, Uşak halkı ile Uşak cadde ve sokaklarında yeni Tv programı için klip çekti. Sempatik hareketleri ile Uşak halkının gönlünü fetheden Ayşe Dinçer, “Uşak’ı ve Uşaklıları çok sevdiğini belirterek, Uşak Tarhanası’nı çok sevdiğini,  güzelliğini ve formunu Uşak Tarhanası’na borçlu olduğunu açıkladı.

ENGELLİLERİ HİÇ UNUTMUYOR

1977 yılında Mersin de doğan , “Ama doğduğum yer değil doyduğum yerdenim” diyen ve Ankaralı Ayşe lakabıyla meşhur olan Ayşe Dinçer, Vatan TV’de 12 Ekimde yayınlanacak olan yeni programı tanıtım klipleri için Uşak sokaklarını ve Uşaklıları seçti.

Yönetmenliğini Uşak’ın sevilen sunucularından Doğukan Alsay’ın yaptığı tanıtım klipinin çekimi, Mende Pazarı ve İsmetpaşa caddesi üzerinde yaklaşık 2 saat sürdü. Klipte çok sayıda Uşaklı da rol aldı. Klip bitiminde bir açıklama yapan Ayşe Dinçer, 15 yıldır müzikle uğraştığını, 10 yıldır profesyonel olarak çalışmasına rağmen her zaman amatör bir ruh taşıdığını söyledi.

Uşak’a defalarca konser ve festivallere katılmak için gelen Ayşe Dinçer’in bir özelliği daha ortaya çıktı. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan sempatik sanatçı, burada tanıştığı engelli hayranlarının da gittiği yerlerde, önce engelli hayranlarını ziyaret ederek onlara ufak tefek hediyeler veriyor ve konserlerinde mutlaka onların rahatça konser izleyeceği yerler hazırlanması konusunda talimatlar veriyor.

21. Uluslararası Eşme Kilim Kültür ve Sanat Festivali’nde de engelli hayranların ve halkın arasına inerek şarkı söyleyen tek sanatçı olan Ayşe Dinçer, Uşak’ta da birlikte klip çektiği hayranlarını kırmayarak onlarla bol bol özçekim yaptı.

“UŞAK’IN GÖNLÜMDE YERİ AYRIDIR”

Uşak’ın kendisinin gönlünde ayrı bir yeri olduğunu kaydeden genç sanatçı, “Uşak, her zaman benim sevdiğim ve insanın çok sıcak geldiği güzel bir şehirdir. Burada birçok dostlarım oldu. Ne zaman Uşak’tan bir davet gelse koşa koşa giderim ve çok sevinirim” diyerek duygularını dile getirdi.

Uşak deyince aklına ilk “Uşak tarhanası geldiğini kaydeden Ayşe Dinçer, “Ben hemen hemen her gün Uşak Tarhanası içerim. Tarhanam biterse, bu klipin yönetmenliğini yapan Sevgili Doğukan Alsay ve Uşaklı dostlarımdan hemen isterim” dedi.

Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu Uşak'ta çalınan 2 TIR yedek parça olmaktan son anda kurtuldu

“Güzelliğinizi ve formunuzu Uşak Tarhanası’na mı borçlusunuz?” sorusuna yanıt veren Ayşe Dinçer, “Evet. Uşak Tarhanası bana çok büyük enerji veriyor. Sahneye çıkmadan önce mutlaka tarhana içerim” ifadesini kullandı.

Uşak’a çekilen tanıtım klipinin yönetmenliğini yapan sevimli sunucu, Doğukan Alsay da, “Ayşe Dinçer gibi sevimli ve sempatik bir sanatçıyla klip çekmek çok zevkli bir iş oldu. Kendisi şöhretine rağmen hiç kapris yapmadan mütevazi kişiliği ile klipte rol alan Uşaklıların da sevgisini kazandı. Uşak’ın tanıtımı açısından çok önemsediğim bu klipte oynayan hemşerilerim de bana ayrıca bir keyif verdi” yorumunu yaptı
Editör: TE Bilişim