Uşak'ta trafiği mahvedenler ve gürültü kirliliği yapanlar! Uşak'ta trafiği mahvedenler ve gürültü kirliliği yapanlar!
  Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Ramazan ayı vesilesiyle düzenlenen iftar programlarında vatandaşlar ile biraraya gelerek sorunlarını dinliyor. 
Bugüne kadar hiç iftar programının organize edilmediği mahalle ve sokaklarda iftarlar düzenleyen ve katılan Başkan Cahan, Ramazan ayı sonuna kadar devam edecek iftarlar ile vatandaş buluşmalarını sürdürecek. İftar sofralarında ayrıca Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin sorunlarını da vatandaşlardan dinliyor. Konu hakkında konuşan Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte vatandaşlar ile buluşmaktan mutluluk duyduklarını aktardı. Özellikle Ramazan ayının feyzinin kentte yaşayanlar ile birlikte alınmasını önemli bulduklarını söyleyen Cahan, “Ramazan ayının bitmesine az bir zaman kala bizde belediye olarak iftarlarda vatandaşlarımız ile buluşmaya devam ediyoruz. Bu güzel ayda şüphesiz vatandaşlarımızın arasında olmak çok değerlidir. Bizleri kendi aralarında gören vatandaşlarımızın verdiği olumlu tepkiler ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bize gösterdi” dedi. 
Yöneticilerin halkın içinde olmasının önemli olduğuna işaret eden Cahan, bu sayede kentte güven ortamının da arttığına dikkat çekti. Belediye olarak bundan sonra da her fırsatta vatandaşların arasında olmayı sürdüreceklerini ifade eden Cahan, “Biz asla vatandaşlarımızdan kopuk bir belediyecilik yapmayacağız. Sürekli onların yanında sürekli onları dinleyen ve çözüm üreten bir yol haritası izleyeceğiz. Kentimizin sorunlarını da ortak akıl ile bu şekilde çözeceğiz” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim