Uşak'ta sahibi yabancı olan 5 ruhsatsız işyeri mühürlendi Uşak'ta sahibi yabancı olan 5 ruhsatsız işyeri mühürlendi
 Hamamboğazı için vaat var icraat yok

Yaklaşık 15 yıldır suyu boşa akan Hamamboğazı Termal suyu İl Genel Meclisi’nde yine tartışma konusu oldu. İl Genel Meclisi MHP’li Banaz üyesi  Kürşat Ceylan, AK Parti’nin her seçim öncesi Hamamboğazı’nı vaat olarak kullandığını, ancak yıllardır buraya çivi bile çakılmadığını ileri sürdü.

İl Genel Meclisi’nin Mart ayı 3. Birleşiminde MHP Banz Üyesi Kürşat Ceylan, Hamamboğazı suyunun boşa aktığını, yıllardır AK Parti milletvekili aday adaylarının Hamamboğazı’nın bulunduğu yere termal tesis yapılacağını vaat ederek yıllardır bir türlü yapılmadığını dile getirdi.

Kürşat Ceylan açıklamasında şunları söyledi :’Hamamboğazına termal tesisler yapılması engellendi. 2015 bütçesine neden alınmadı? Kredi ve Yurtlar Kurumu ile oraya yurt yapalım diyorsunuz. Baktığımız zaman bir şeyler için çaba var gibi ama bu işin sonunda eğer somut bir şey olmazsa bizim tavrımız size karşı farklı olur. Buraya Kredi ve Yurtlar Kurumu da yapılsa Termal Tesis’te yapılsa ne kadar para gelir faydası ne olur bunu düşünmek gerekir. Milletvekilleri vaatlerinde gösterip daha sonra yapmıyorlar. Seçimden seçime atlamakta olan bir projedir. Hatta başkanımız İbrahim Cevher burada akan suyun sera faaliyetler bari kullanılmasını örnek verdi. Buna karşılık İl Genel Meclisi AK Parti Grubu başkanı ise ‘biz siyaset yapıyoruz’ cümlesini kullandı.

Öte yandan İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Nacar ise ‘Hamamboğazı ile ilgili bir ödenek ayrıldı bu ödeneği termal tesise mi yoksa Kredi ve Yurtlar Kurumu’na mı ayrılacağını komisyonumuz belirleyecek’ şeklinde cevap verdi.

Editör: TE Bilişim