Uşak Belediyesi, uzunca bir süredir kapalı olan, mülkiyet ve işletme hakkı belediyeye ait, Ilıcak Subaşı mevkiindeki, Şelale restoranın yeniden faaliyete geçmesi için çalışma başlattı. 
    Uzunca bir süredir kapalı olması ve her hangi bir güvenlik önlemi alınmaması nedeniyle, gece saatlerinde, kimliği belirsiz kişilerce camları kırılan ve çeşitli bölgeleri hasara uğratılan Şelale restoranın yeniden kazandırılması için alandaki çalışmalar başladı. Ayrıca, aynı bölgede bulunan açık hava tiyatrosunun da tadilatının eş zamanlı olarak yapıldığı belirtildi. 
    Göreve geldiği dönemde, Şelale restoranla ilgili gazetecilere açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, restoranın son haline görünce üzüntü duyduğunu belirterek, “Daha önceki dönemlerde gidip zaman geçirdiğimiz ve çocuklarımızın oyunlar oynadığı güzde bir mekanımızın geldiği noktadan büyük üzüntü duyduk. Şelale restoranın yeniden ilimize kazandırılması ve eksi günlerinde olduğu gibi kullanılması için ne gerekiyorsa yapılacak. Ayrıca bu mekanın getirisi de belediye bütçemize artı değer olarak yansıyacaktır” demişti. 
    Öte yandan Şelale restoranın Uşak Belediyesi bünyesinde faaliyet göstermesi bekleniyor. 
 

22 yıldır devam ediyor! Öyle bir aşkımız olsun ki; Eşme ve Uşak yolu gibi bitmesin! 22 yıldır devam ediyor! Öyle bir aşkımız olsun ki; Eşme ve Uşak yolu gibi bitmesin!

Editör: TE Bilişim