Uşak Belediyesi'nin sattığı arsalarla ilgili iddialara yanıt verdi Uşak Belediyesi'nin sattığı arsalarla ilgili iddialara yanıt verdi
  Uşak’ta sabaha karşı bir cep telefonu mağazasını soyan hırsız, güvenlik kamerasına ve alarma aldırış etmedi. Caddenin trafiğe kapalı olması nedeniyle hırsızlık 3 saat sonra öğrenildi.
Merkez İsmetpaşa Caddesi’nde meydana gelen hırsızlık olayı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Edinilen bilgiye göre, Ali Haydar Utandı’ya ait cep telefonu mağazasına sabaha karşı saat 04.30 sularında camı kırarak giren hırsız, 70’e yakın telefonu alarak kayıplara karıştı.
Piyasa değeri yaklaşık 60 bin TL olan cihazları çalan hırsızın görüntüleri güvenlik kamerasına yansırken, rahatlığı ise pes dedirtti. İş yerinin alarmının çalmasına rağmen cihazları çalan hırsız, yaklaşık 3 dakika boyunca mağaza rahat şekilde hareket etti. Mağazanın bulunduğu caddenin trafiğe kapalı olması nedeni ile polis ekipleri, olaydan 15 dakika sonra alarmın da susmasıyla olay yerine girmedi. Sabah 07.00 sularında mağazaya gelen Ümit Kırmızı, camın kırılıp telefonların çalındığını fark edince durumu polise bildirdi. Mağaza müdürü Ümit Kırmızı, yaptığı açıklamada; “Uşak’ın en işlek caddesinde böyle bir hırsızlığın olması ilginç. Alarm aralıklarla 3 saat çalıyor ve kimsenin umurunda olmuyor. Caddenin trafiğe kapalı olmasından dolayı polis ekipleri buralarda ring halinde olamıyor. Bu da hırsızlara davetiye çıkarıyor. Yaklaşık 60 bin TL’lik cihazımız çalındı. İnşallah bir an önce yakalanır” dedi.

İş yerinin ve çevre sokakların güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan polis, hırsızı yakalamak için araştırmalarını sürdürüyor.
Editör: TE Bilişim