Uşak'taki zammın özeti: CHP 1 TL’ye çayın altına gizledi; AK Parti olur verdiği karara karşı çıktı! Uşak'taki zammın özeti: CHP 1 TL’ye çayın altına gizledi; AK Parti olur verdiği karara karşı çıktı!
EDİTÖRÜN NOTU: HABERİN İZİNLİ VEYA İZİNSİZ KULLANIMI YASAKTIR.

Hizmet İş Sendikası Uşak Şube Başkanlığı’nın 4’üncü Olağan Genel kurulu yapıldı. Genel kurulda yeniden başkanlığa aday olan Hizmet İş Uşak Şube Başkanı Recep Sorkun, tekrar seçilerek güven tazeledi.  
Genel kurula Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar ve sendika üyeleri katıldı. Burada bir konuşma yapan Hizmet İş Uşak Şube Başkanı Recep Sorkun, Uşak’ta işçilerin hak ve hukukunu koruyan bir anlayışla hizmet verdiklerini ifade etti. 
Sorkun, “HAK-İŞ’in şemsiyesi altında faaliyet gösteren sendikamız, ilimizde yoğun bir çalışma yürütmektedir ve üyelerimize en iyi hizmeti vermek için çalışmaktadır. Sendikamız, kısa bir süre önce taşeron yasasının çıkması için uzun yıllar mücadele verdi ve emekler boşa çıkmadı. İlimizdeki kurumlarda da çalışan taşeron işçilerimiz, kadroya alındılar. Ayrıca işçilerimizin diğer haklarının verilmesi noktasında yoğun görüşmelerimiz oluyor ve bunlar ilerleyen günlerde de devam edecek. Bugüne kadar sendikamız için hizmet veren tüm yöneticilerimizi ve üyelerimizi saygıyla selamlıyorum” dedi. 
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan da, yeniden göreve gelen Hizmet İş Sendikası Uşak Şube Başkanı Recep Sorkun’u tebrik etti ve görevinde başarılar diledi. 
 
Editör: TE Bilişim