HUZUR OPERASYONLARI RAMAZAN BEREKETİYLE DEVAM DİYOR

Uşak il Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri son 15 gün içinde yaptıkları kontrol ve denetimlerde aranan 94 şahsı yakaladı. Ekiplerin; çok sayıda ruhsatsız tabanca, tüfek, bıçak gibi silahlara ele geçirirken kumar oynayan, oynatan ve rezalet çıkartan şahıslar hakkında işlem yaptığı açıklandı.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Ramazan Ayı’nda da suç ve suçlularla mücadele etmeye devam ediyor. Yapılan denetim ve kontrollerle ilgili Uşak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi:

ARANAN 94 KİŞİ ELE GEÇİRİLDİ

“Müdürlüğümüz; Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı birimlerce, ilimizin güvenliği ve halkımızın huzurunu sağlamak amacıyla, 08-23 Haziran 2015 tarihleri arasında yapılan kontrol, denetim ve uygulamalar sonucunda;

Adli Makamlarca çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı verilen(94) şahıs yakalanmış, şahıslardan  (30)’u tutuklanmıştır.

(2) adet ruhsatsız tabanca ve (18) adet fişek,

(5) adet ruhsatsız av tüfeği ve (20) adet kartuş,

(5) gram esrar maddesi ele geçirilerek, (3) şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir.

(2) Kahvehaneye kumar oynamak için yer ve imkan sağlamaktan adli işlem yapılmıştır.

Kabahatler Kanunu kapsamında;  

(7) adet kurusıkı gaz tabancası,

(4) adet bıçak,

(2) Kahvehaneye Ruhsatsız Faaliyette bulunmaktan,

(13) şahsa sarhoşluk, (7)  şahsa kumar oynamak, (3) şahsa gürültü yapmak ve (2) şahsa rahatsız etmekten ve (6) şahsa kimliği bildirmemekten işlem yapılmıştır.

Her türlü suç ve suç unsuruna karşı mücadelemiz kontrol, denetim ve huzur uygulamalarımız ile devam ettirilecektir.”

Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun

 

Editör: TE Bilişim