Huzur Uygulamalarının 8. yapıldı

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen, Huzur uygulamalarının 8. gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada uygulamalar sırasında kapalı mekanlarda sigara içen ve içenlere, konsomatris çalıştıran birahaneler, kesici ve patlayıcı alet taşıyanlara ceza yağdırıldığı belirtildi

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 8. Kez düzenlenen Huzur uygulamalarıyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Siz değerli vatandaşlarımızdan almış olduğumuz güç ve destekle, ilimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması adına yapmış olduğumuz huzur uygulamalarımız halkımızdan olumlu yönde kabul görmeye devam etmektedir.

Bu nedenle; Halkımızın memnuniyetinin arttırılması, suçların meydana gelmeden önlenebilmesi ve yasal olmayan her türlü suç unsurunun elde edilebilmesi amacıyla 13/03/2015 günü 20:00-01:00 saatleri arasında ilimizin muhtelif nokta ve mekanlarda   “Huzur 64-8” isimli uygulama yapılmıştır.

Bu uygulamalar sonucunda;

(1) adet Kuru Sıkı Gaz Tabancası ve 1 adet şarjör,

(3) adet 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet kapsamına giren kesici alet (bıçak),

Hakkında yakalama kararı bulunan 1 şahıs yakalanmıştır.

(1) şahsa Kabahatler Kanunun 32. Maddesi uyarınca maksat dışı bıçak taşımaktan,

(3) şahsa Kabahatler Kanununun 39. Maddesi uyarınca kapalı mekanda sigara içmekten,

(3) adet kıraathaneye sigara içirtmekten,

(2)adet birahaneye konsomatris çalıştırmaktan dolayı idari işlem yapılmıştır.

Sivaslı Tatar'da kayıp olan Hüseyin Bulkaz cinayete mi kurban gitti? Sivaslı Tatar'da kayıp olan Hüseyin Bulkaz cinayete mi kurban gitti?

Trafik yönünden kusurlu görülen (1) araç trafikten men edilmiştir.

Uşaklı vatandaşlarımızın kendilerini güvende hissetmelerini sağlamak ve suç oluşumunun önlenmesi adına yapmış olduğumuz uygulamalarımıza devam edilecektir. “

Editör: TE Bilişim