Uşak Üniversitesi'ne KPSS 60'la orta öğretim, ön lisans ve lisans mezunu personel alınıyor Uşak Üniversitesi'ne KPSS 60'la orta öğretim, ön lisans ve lisans mezunu personel alınıyor
Huzurevi sakinleri, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a teşekkür plaketi verdi. Uşak Huzurevi sakinlerini makamında ağırlayan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a görevi süresince, kuruma yaptığı desteklerden dolayı teşekkür plaketi verildi. Huzurevi Müdürü Mehmet Koçak ve kurumda kalan yaşlıları ağırlayan Başkan Cahan, “Onları daima baş tacımız gördük ve belediye olarak daima yanlarında olduk. Güzel anılarımız oldu” dedi.



Göreve başladıkları ilk sabah onları ziyaret ettiklerini anımsatan Başkan Cahan, “Huzurevi sakinlerimizin taleplerini bugüne kadar imkânlarımız dâhilinde hep yerine getirdik. Onların hayır duasını almak bizim için çok önemliydi. Bu 5 yıllık süreç boyunca her daim dualarıyla desteklediler, yanımızda oldular. Bugün de çok teşekkür ederim, hizmetlerden dolayı bir teşekkür plaketi hazırlamışlar. İnşallah bundan sonra da birlikteliğimiz devam edecek” dedi.



AKBAY: BAŞIMIZDAN AYRILDIĞINIZ İÇİN ÜZGÜNÜZ
Sağlanan birlik ve beraberliğin yansıdığı samimi sohbette 10 yılı aşkın süredir Uşak Huzurevinde ikamet ettiğini belirten Mehmet Akbay, “Bundan önceki dönemlerde başkanlarımızın tamamını ziyaret ederek taleplerimizi ilettik. Ben burada kalmaya başlayalı üçüncü başkan sizsiniz. Bu süreçte her türlü dileğimizi ve isteğimizi yerine getirdiniz. Size çok minnettarız. Sizi unutamayacağız.” dedi. Akbay, “Başkanımızdan ayrıldığımız için çok üzüntülüyüz” diye konuştu. 



Huzurevi sakinlerinden Fehmi Tomah da, Başkan Nurullah Cahan’ın hiçbir konuda kendilerini kırmadığını ve şimdi görevinden ayrılması nedeniyle çok üzgün olduklarını dile getirirken, huzurevi sakinlerinden Kadir Karabacak ise gözyaşları içerisinde şunları paylaştı: “Başkanımdan gerçekten çok memnunuz. Ne dediysek bizim için hepsini yerine getirdi. Ondan ayrılıyor olmak bizi üzüyor. Bundan sonraki günlerinde başarılar dilerim. Allah sağlıklı ömürler versin.” Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan tasarrufunda yapılan her türlü maddi ve manevi destek nedeniyle teşekkürlerini dile getirerek konuşmasına başlayan Huzurevi Müdürü Mehmet Koçak ise, “Belediye Başkanlığı sürecindeki başarılarınızın bundan sonraki hayatınızın her safhasında devamını diliyoruz. Sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam temenni ediyorum.” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim