Mehmet Çakın: Uşaklı vatandaş, sosyal tesislerimizden memnun ve bu çalışma sistemi devam edecek Mehmet Çakın: Uşaklı vatandaş, sosyal tesislerimizden memnun ve bu çalışma sistemi devam edecek
 Vali Seddar Yavuz ‘Anneler Günü’ sebebi ile Uşak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini ziyaret etti. 
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe eşi Selda Yavuz ile katılan Vali Seddar Yavuz, huzurevinde kalan kadınların Anneler Gününü kutlayıp, karanfil verdi.
Vali Yavuz, konuşmasında Anneler Günü'nün önemine değinerek, Türkiye'de hiç kimsenin yalnız olmadığını, devletin tüm imkanlarını vatandaşları için seferber ettiğini söyledi. Vali Yavuz “Artık günümüz dünyasında toplumların kalkınmışlık kriterleri değişiyor. Ülkelerin gelişme ve büyümesi sadece ekonomiyle ölçülmüyor. Dezavantajlı gruplarda yer alan, engelliler, yaşlılar, kimsesiz çocuklar gibi kendilerine şefkat ve özen gösterilmesi gerekenler devletin şefkati ve himayesiyle korunup kollanıyor. Bir devlet anlayışı ve hükümet politikası olarak sosyal adaletin sağlanması için tüm dezavantajlı gruplarımıza gereken tüm imkanları kullanıyoruz. Her fırsatta birlikte olduğumuz huzurevimizin sakinleriyle anneler günü vesilesiyle yeniden birlikte olduk. Annelerimiz bizim en değerli varlıklarımızdır. Burada birlikte olduğumuz huzurevi sakinlerimizin ve tüm kadınlarımızın anneler gününü kutluyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Uşak Kent Konseyi Türk Halk Müziği Korosu, Anneler Günü için hazırladıkları repertuvarı seslendirdi.
Editör: TE Bilişim