Muş Valiliğine atanan Uşak Valisi Seddar Yavuz,  gözyaşları ile Muş’a yolcu edildi. Valilik önünde yapılan veda merasiminde özellikle şehit aileleri, vali Yavuz’a sarılarak ağladı. İstanbul Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı görevinden,  24 Şubat 2014 tarihinde Uşak valisi olarak atanan Seddar Yavuz, Uşaklılar tarafından  gözyaşları içerisinde atandığı Muş’a uğurlandı. 


Sabah saat 10.00 da Uşak Valiliği önünde düzenlenen uğurlam törenine; Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Vali yardımcıları; İsmail Gürsoy, Halil İbrahim Ertekin, Mehmet Hulusi Kaya,  Sait Topoğlu ve Mesut Taner Genç, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüden, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar ve İl Genel Meclisi üyeleri, İl Özel İdaresi genel Sekreteri Servet Ecemiş, şehit aileleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, daire il müdürleri, kamu çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vali Yavuz’un valilik binasından çıkışı sırasında şehit anası yaşlı bir kadının Vali yavuz’un boğazına sarılarak hıçkırıklarla ağlaması, herkesi gözyaşına boğarken gözleri dolan Vali Yavuz’un da ağlamamak için kendini güç tuttuğu görüldü. Vali Yavuz şehit anasının elini öperek ona sarıldı. Herkesle tek tek vedalaşan Vali Yavuz, “Uşak Benim ilk göz ağrım Uşak ve Uşaklılar kalbimde yaşamaya devam edecek. Hakkınızı helal edin” dedi.

 

Uşak Müftülüğü'nden emekli Mustafa Vural geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi Uşak Müftülüğü'nden emekli Mustafa Vural geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi

 

Editör: TE Bilişim