BBP Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Kahveci, Atapark'ta vatandaş ziyareti yaptı BBP Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Kahveci, Atapark'ta vatandaş ziyareti yaptı
Dün Uşak Üniversitesi'nde meydana gelen araç yangınıyla ilgili görgü tanıklarının "İtfaiye ekipleri yarım saatte geldi" ifadelerine Uşak Belediyesi'nden yalanlama geldi. Konuyla ilgili Uşak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden verilen belgeye göre ekiplerin olay yerine 12 dakikada intikal ettikleri ve yangına müdahale ettikleri ortaya kondu. Konuyla ilgili bilgi veren yetkililer, söz konusu haberimizin gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Böyle bir habercilik anlayışı olmaz. Haberinizde bizim de görüşlerimize ve bilgimize başvurmanız gerekirdi. Ekiplerimize dün meydana gelen yangın hadisesi, saat 08:57’de bildirilmiştir. Araç sürücüsü Kudret Demir, 09:11’de olay yerine ekiplerimizi ulaştırmıştır” dedi.





EDİTÖRÜN NOTU: Uşak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin görüşünü almadığımız için haberimizi düzeltir özür dileriz. Bu tekzip metni her hangi bir mahkeme kararı olmaksınız, sorumlu gazetecilik anlayışına yakışmayan bir haberden dolayı yayınlanmıştır. İtfaiye şoförü Kudret Demir'e de özrü bir borç biliyoruz. 
Editör: TE Bilişim