Uşak Çocuk Kent, Erdoğan'ın sesini taklit eden Muhammet Nur Nahya'nın da katılımıyla açıldı Uşak Çocuk Kent, Erdoğan'ın sesini taklit eden Muhammet Nur Nahya'nın da katılımıyla açıldı
Karaağaç Göleti’ne özgü bir proje geliştirdiklerini belirten AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, hafta sonları kamp yapmak isteyen vatandaşlara, sosyal tesisleri olan ve güvenlik açısından tüm tedbirlerin alındığı eşsiz ve doğal bir ortam sağlayacaklarını belirtti
AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, kenttin önemli bir doğal değeri olan Karaağaç Göleti’ne özgü bir proje geliştirdiklerini, doğa ve sağlık turizmi potansiyelinin bu sayede ortaya çıkacağını söyledi. 



    Uşak’ta hafta sonları vatandaşın ziyaret etmek istediği, fakat bakımsızlık, sosyal tesis yetersizliği ve piknik yapılacak uygun mekanlarının bulunmayışı nedeniyle hak ettiği değeri görmeyen Karaağaç Göleti için bir yeşil alan, kamp ve sağlık turizmini baz alan bir proje geliştirildi. 
    AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın ve ekibi tarafından hazırlanan ve ‘Karaağaç Göleti Rekreasyon Alanı’ adıyla tanıtılan proje, kentte kamp yapmak isteyen, fakat aydınlatma, güvenlik ve tesis problemleri nedeniyle çekincesi olan vatandaşlar için yeni bir alternatif olacak. Karaağaç Göleti’ne dinlenmek, balık tutmak, piknik yapmak ve ailece zaman geçirmek için gitmek isteyen vatandaşların talepleri doğrultusunda bir proje geliştirdiklerini dile getiren Mehmet Çakın, bölgede kalıcı bir tesis kazandıracaklarını kaydetti. 



    Karaağaç göletini çepeçevre saracak olan proje kapsamında, piknik ve dinlenme alanları, sosyal tesis, bisiklet yolu, olta balıkçılığı ve seyir teraslarının yer alacağını kaydeden Mehmet Çakın, “Uşak’ın ihtiyaçlarını baz alarak projelerimizi oluşturduk ve bunların başında Karaağaç Göleti geldi. Hafta sonları vatandaşımız için alternatif ve doğal bir mekanın eksikliğinin bulunduğunu gördük ve ilimizin sağlık ve doğa turizmi potansiyelinin ortaya çıkması için projemizi geliştirdik. Karaağaç’taki projemizi halkımızın talep ve beklentileri doğrultusunda oluşturduk. Çünkü bu bölgemizle ilgili vatandaşımızın uzun zamandan beri çevre ve diğer bazda düzenlemeler yapılmasına dair talepleri vardı. Ayrıca ailece kamp yapmak isteyenler için ilimizde uygun bir alan yok ve bu konuda bir ilke de imza atacağız. Hafta sonları kent merkezinde sıkılanlar, burada oluşturacağımız alanda çadırlarını kuracaklar ve ekstra bir maliyet olmadan doğayla iç içe bir hafta sonu tatili imkanı bulacaklar” dedi.



DOĞAL YAPI KORUNACAK
    “Buraya tuvalet, market, restoran, mescit ve vatandaşın günlük ihtiyaçlarını düşünerek sosyal donatılar yapacağız” diyen Mehmet Çakın, şöyle konuştu: “Tüm bu çalışmaları yaparken, bölgemizin doğasını bozmayacağız. Ayrıca termal kaynaklara yakın olan bu bölgemize bu konuda termal bir merkez inşa edeceğiz ve bu sayede sağlık turizminin önü açılacak. Buradaki doğal güzellik ve bol oksijenin tanıtımını yaparak, ilimize daha turist çekeceğiz. Söz konusu projeyle yeni iş imkanları da kendiliğinden ortaya çıkacak. Burada, hizmet verecek personel, güvenlik görevlileri, işletmeciler ve onların oluşturacağı istihdam ile bir çok vatandaşımız evine ekmek götürecekler”.
Editör: TE Bilişim