Uşak Belediyesi, Karaağaç Mahallesi’ne inşa ettiği Şehit Savcı Selim Kiraz Mahalle Konağı’nın bulunduğu bölgede çevre düzenlemesini tamamladı. Karaağaç ve Dikilitaş Mahallesindeki bağlantı yollarının büyük bölümünü asfaltlayan Uşak Belediyesi ekipleri, Mahalle Konağı’nın bulunduğu alanda ışıklandırma çalışması da yaptı. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Karaağaç’a verdiğimiz önemli bir sözümüz vardı ve mahalle konağımızı kısa sürede tamamladık. Ekiplerimiz çevre düzenlemesini büyük oranda tamamladı ve mahallemizin güzelliği daha net bir şekilde ortaya çıktı” dedi.



Karaağaç Mahallesi’nde bulunan eski Gediz Uluyolu’nun çok işlek kullandığını kaydeden Nurullah Cahan, “Mahallemizdeki yollarımızı büyük oranda asfaltla kapladık ve eski Gediz yolunun da bir bölümü kaldı. Kısa bir süre içinde kalan çalışmaları da tamamlayacağız ve mahallemize olan ilgiyi artıracağız. Görev süremiz içinde Karaağaç Mahallesi halkına ne söz verdiysek, harfiyen yerine getireceğiz” dedi.


UŞAK BELEDİYESİ’NDEN MARDİN’E DESTEK TIRI

Uşak OSB’nin 3’üncü genişleme sahasındaki yapılaşma sürüyor Uşak OSB’nin 3’üncü genişleme sahasındaki yapılaşma sürüyor

Öte yandan Uşak Belediyesi, son dönemlerde artan terör olayları nedeniyle büyük mağduriyet yaşayan Mardin halkına destek TIR’ı gönderdi. Mardin’in Derik ilçesine giden yardım TIR’ı, Çanakkale Şehitleri’nden kalan Savaş Malzemeleri Müzesi açılışı öncesinde uğurlandı.



Uğurlamaya, Uşak Valisi Ahmet Okur, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti İl Başkanı Servet Kuş ve vatandaşlar katıldı. 

Editör: TE Bilişim