Uşak Belediyesi’nde 30 yılı aşkın yöneticilik yapan ve 10 yıldır Uşak Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili olan Ramazan Karahan, ikindi namazından sonra toprağa verildi.

Yaklaşık 30 yıldır Uşak Belediyesi’nde; Tansaş, Hesap İşleri, Satın Alma ve İşletme Müdürlükleri gibi çok önemli müdürlüklerde bulunan Uşak Belediyesi Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Ramazan Karahan (61)  ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şeker evlerinde bulunan şehir mezarlığına defnedildi.

Banaz İlçesine bağlı Derbent Köyü’nden olan Ramazan Karahan, İktisadi ve İdari Bilimler Akademisi mezunu ve biri kız, bir erkek çocuk babasıydı. Bir süre önce rahatsızlanan Karahan, özellikle kaşıntılarının nedenini öğrenmek için İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne başvurdu.  Karahan’ın buarad yapılan tetkiklerinde pankreas kanseri olduğu ve tümörlerin safra kesesine sıçradığı teşhisi kondu.

Geçtiğimiz Salı günü ameliyata alınan Ramazan Karahan, başarılı geötiği söylenen ameliyata rağmen Cuma günü hastanede yaşama gözlerini yumdu. Sayın Karahan’a Allah’tan rahmet, ve tüm sevenlerine; Uşak  Port ve Ufuk Gazetesi olarak başsağlığı dileriz.

Uşak Dikendere’deki minik şelale ortadan kalktı Uşak Dikendere’deki minik şelale ortadan kalktı



Editör: TE Bilişim