Uşak eğitim camiasının sevilen isimlerinden Kemallettin Özkan son yolculuğun gözyaşları içerisinde uğurlandı.

Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Eski Uşak İl Milli Eğitim Müdür yardımcılarından Kemalettin Özkan son yolculuğuna uğurlandı.

Kemallettin Özkan’ın Cuma namazını müteakip Ulu camide kılınan cenaze namazına: Uşak Valisi Seddar Yavuz, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak, Uşak İl Müftüsü Fuat Altındaş, Uşak İl Mili Eğiitm eski Müdürü Ömer Bulut, Uşak eski Milletvekili Alim Tunç, öğretmen arkadaşları, öğrencileri ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

Uşak'taki İmam Hatip Mezunları: Hanemize tecavüz edilmiştir! Uşak'taki İmam Hatip Mezunları: Hanemize tecavüz edilmiştir!

Kemalettin Özkan’ın naşı, Şekerevleri Yeni mezarlıkta toprağa verildi.  Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunan evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda eden Kemalletin Özkan (59) evli ve üç çocuk babasıydı. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olan Kemalettin Özkan, daha önce Fevzi Çakmak YİBO Müdür Başyardımcılığı, Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevlerini uzun süre yürütmüş, son olarak Güzel Sanatlar Lisesi'nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği görevinde bulunuyordu. Özkan İl Milli Eğitim Müdür vekilliği ve Eğitim Bir Sen Uşak Şube yöneticiliği görevlerinde de bulunmuştu.

Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına ve kederli ailesine Allah’tan sabır ve başsağlığı dileriz.

Editör: TE Bilişim