Uşak'ta Ramazan ayı içinde litrelerce kaçak alkol yakalandı Uşak'ta Ramazan ayı içinde litrelerce kaçak alkol yakalandı
 Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kemalöz Mahallesi yeni pazaryerinin kısa bir süre sonra hizmet vermeye başlayacağını belirterek, “Söz konusu bölgede yerleşimin git gide artması ve vatandaşın Pazar ihtiyacı için uzak noktalara gitmez zorunda kalması nedeniyle, yeni ve büyük bir semt pazarı inşa ettik. Yeni yapılan pazaryeri kent merkezindeki pazarlarımızın da yükünü bir nebze olsun hafifletecektir” dedi.

30 Mart 2014’te göreve gelen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, adaylık döneminde verdiği semt pazarlarını artırma taahhüdü kapsamında, kentteki yerleşimin yoğun olduğu Kemalöz Mahallesi’nde yeni bir kapalı pazaryeri kazandırdı.  Yaklaşık 10 bin metrekare kapalı alanla vatandaşa hizmet verecek olan pazaryerindeki yapım çalışmasının büyük ölçüde tamamlandığını dile getiren Başkan Cahan, “İlimizde ihtiyaç gördüğümüz mahallelere, birer semt pazarı kazandıracağız. Bu noktada ilk çalışmayı nüfusun büyük bir bölümünün yer aldığı Kemalöz Mahallesi’nden başlattık. Bu bölgede yerleşimin yoğunlaşması ve toplu konutların yapımıyla trafiğin artması nedeniyle, yeni bir pazaryerine ihtiyaç doğdu. Vatandaşımız, diğer semt pazarlarına gidiş ve gelişlerde sıkıntılar yaşıyordu. Özellikle Salı, Çarşamba ve Cumartesi günleri kurulan pazaryerine gitme zorunluluğu artık ortadan kalkıyor. Bu sayede, kent merkezindeki pazar trafiği yoğunluğunun bir nebze azalmasını bekliyoruz.  Kemalöz Mahallesi semt pazarımız son kontroller yapıldıktan sonra hizmet vermeye başlayacak” dedi.

Kentteki hizmetleri ihtiyaçlara göre belirlediklerini dile getiren Başkan Cahan, şöyle devam etti: “Elimizdeki kaynakları, ihtiyaçları gidermeye yönelik verimli bir şekilde kullanıyoruz. Sadece semt pazarlarında değil, yol, kanalizasyon, sosyal donatı ve akla gelecek tüm belediye çalışmalarında, halkın taleplerine göre planlama yapmaktayız”. 

Editör: TE Bilişim