Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak! Uşak Belediye Başkan yardımcılarına görevleri verildi! Şanlı, zabıta ve mezarlıklara da bakacak!
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kent park projesi kapsamında, mevcut spor salonunun yıkılacağını ve daha modern bir yapının inşa edileceğini söyledi. Proje sınırları içinde yer alan Atatürk Spor Salonu’nun yer teslimiyle ilgili resmi işlemlerin tamamlandığını belirten Başkan Nurullah Cahan, 3 bin metrekarelik yeni bir spor salonunun kente kazandırılacağını ifade etti.
OKUL BİNALARI YENİLENİYOR
Kent park projesinin uzun soluklu bir çalışma olduğunu dile getiren Başkan Cahan, “Projenin rahat bir şekilde hayata geçmesi için mevcut okul binalarının yenilenmesi ve farklı noktalara taşınması gerekiyor. Şu anda yeni okul binalarının inşaatları devam ediyor ve önümüzdeki dönemde eğitime başlanacak. Okullar taşındıktan sonra işimiz daha da kolaylaşacak ve bir an önce yıkımları gerçekleştirip, uygulamaya geçeceğiz” dedi. Cahan, kısa bir süre önce proje kapsamında eski meteoroloji ve adliye binalarının yıkıldığını sözlerine ekledi. 

Editör: TE Bilişim