Uşak Belediyesi’nden çıkarılan personeller: Evrakları okumadan imzalamamız isteniyor! Uşak Belediyesi’nden çıkarılan personeller: Evrakları okumadan imzalamamız isteniyor!
Kent Park Projesi kapsamında taşınacak olan Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yeni binasında sona yaklaşıldı. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan çalışmaları yerinde inceledi.



Cumhuriyet Mahallesi’nde devam eden ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yeni binası olacak yapıdaki son durumu yerinde inceleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “15 bin metrekarelik bir arazi üzerinde, yaklaşık bin 600 metrekare taban alanı olan ve 5 bin metrekare de inşaat alanı bulunan bir yapıdayız. Hedef burada da yıl başında iş bitimini sağlamak” dedi.



Yeni öğretmenevinin eskiye oranla daha kullanışlı olacağını söyleyen Başkan Cahan, “Burada son derece iyi bir teknik kullandık ve son teknoloji ile mükemmel bir yapı ortaya çıkıyor. Yıl sonu gibi, Milli Eğitim Müdürlüğümüz hizmete girecek. Burası Uşak Belediyesi’nin bir mührü. Bu tarz kalıcı eserler bizler için oldukça değerli” dedi.


 
Başkan Cahan, binaların taşınmasıyla yeni mekanların ortaya çıkacağını belirterek, “Tarihi İl Milli Eğitim Müdürlüğü binamızı kent park alanında kullanıma sunacağız. Mevcut bina, Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin ihtiyaçlarına da tam olarak yanıt vermiyordu. Bu bina kent park ile daha fonksiyonel hale gelecek ve parkımıza renk katacak. Öğretmenevini ise yıkacağız ve bu alanı da yeşillendireceğiz” diye konuştu.



Başkan Cahan’a incelemeler esnasında Uşak Belediye Meclisi Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve daire müdürlü eşlik etti.
Editör: TE Bilişim