Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun Yalım'ın meclis üyesi adayı Kudret Yörük: Şovu bırakın, emekliye 1000 lira sözünüzü tutun
AK Parti Uşak İl Teşkilatı, 24 Haziran seçimleri kapsamında İslice Mahallesi’nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti. Uşak Milletvekili adayları Mehmet Altay ve Mert Şişman’ın katıldığı esnaf ziyaretine, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, AK Partili Belediye Meclis üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı. AK Parti Uşak Milletvekili adayları Mehmet Altay ve Mert Şişman, ülke genelinde yapılan hizmetler hakkında esnafa ve vatandaşa bilgi verdi.



İslice Mahallesi’nin kent bazında yaşanan gelişimle büyüdüğünü ve buradaki ticaretin giderek canlandığını söyleyen Mehmet Altay, “Yerel ve genel ölçekte yapılan yatırımlarımızın karşılıklarını almaya başlıyoruz. Bu yılın başında TOKİ ve belediye işbirliği ile hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesiyle yeni bir yaşam alanı oluştu ve daha önce buradaki esnafımızın yakınında bulunan tabakhanelerin yerine modern bir çarşı kuruldu. 450 milyon TL’lik kentsel dönüşüm projesinin sağlayacağı hareketlilik, bu bölgedeki esnafımızın da işlerini artıracaktır. Kentsel dönüşüm projesi, Uşak esnafına pozitif değerler katacaktır. Önümüzdeki dönemde ilimiz için yeni ve büyük projelerin hayata geçmesi ve esnafımızın iş potansiyelinin artması adına çalışmalarımız devam edecektir” dedi.



AK Parti Uşak Milletvekili adayı Mert Şişman da, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti’nin TBMM’de çoğunluğu elde edeceğini belirterek, “Cumhurbaşkanlığı seçiminde de liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan, bir kez daha ipi göğüsleyecektir. 16 yıldır ilimiz ve ülkemiz için yapılan istikrarlı çalışmalar, yeni dönemde hız kazanarak devam edecektir. Esnafından, çalışanına, yaşlısından gencine kadar toplumun tüm kesimleri için ortaya konan hizmetler artarak devam edecektir” diye konuştu.



Öte yandan AK Partili Milletvekillerine eşlik eden Başkan Nurullah Cahan da, esnafla sohbet ederek, belediye hizmetleri noktasındaki durumu istişare etti. Cahan, esnafın daha rahat koşullarda çalışması için yerel ölçekteki yatırımların süreceğini sözlerine ekledi.



Editör: TE Bilişim