Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor! Uşak'ın en değerli yeri olarak görülen Bölme ve Elmacık'ta arsası olanlar yandı! Beş para etmiyor!
Uşak Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile yüzde 95 oranında tamamlanan ve 450 milyon TL’ye mal olan kentsel dönüşümde, yarın yapılacak olan kura töreni, programdaki yoğunluk nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.  

USAKPORT.COM// Uşak’ta yarın yapılması beklenen kentsel dönüşüm alanı hak sahipleri kurası, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) yetkililerinin yoğun programı nedeniyle, 14 Mart 2017 Salı gününe ertelendi. Uşak Belediyesi’nden edinilen bilgiye göre TOKİ’nin 1 Mart (yarın) için yaptığı kura planında, programlardaki yoğunluk nedeniyle değişikliğe gidildi. Önceki hafta 1 Mart’ta yapılması kararlaştırılan kentsel dönüşüm kura töreni, 14 Mart günü, Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak. 

Yaklaşık 2 yıldır çalışmaları devam eden kentsel dönüşüm alanında bin 51 konut, 921 dükkan, cami, okul ve sağlık ocağının yapıldığını ve bazı kamu binaları yer alıyor. Proje yüzde 95 oranında tamamlandı ve şu anda alan içinde, çevre düzenlemesi için çalışmalar sürüyor. Projenin sonlanmasıyla, kentte alternatif bir çarşı daha kurulacak. Uşak Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile yürütülen kentsel dönüşüm projesi, Türkiye’de ilk defa konut ve iş merkezlerini aynı anda kapsıyor. 
 
Editör: TE Bilişim