Uşak'taki İmam Hatip Mezunları: Hanemize tecavüz edilmiştir! Uşak'taki İmam Hatip Mezunları: Hanemize tecavüz edilmiştir!
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde bağımsız Kızılcasöğüt Belediye Başkan adayı olan İrfan Tuncay, öğretmenlik yaptığı beldesinde üretimi, eğitimi ve kültürel yaşamı destekleyecek çalışmalar ortaya koyacağını ve göreve geldiğinde siyasi tutumları bir kenara bırakarak, herkese hakkaniyet ölçüsünde hizmet edeceğini söyledi.
Cumhuriyetin temel değerlerine bağlı olduğunu belirten ve doğum gününün 29 Ekim 1967 olduğunu dile getiren İrfan Tuncay, 1994’ten beri öğretmenlik yaptığı Kızılcasöğüt’ün ve belde halkının sorunlarını yakından bildiğini dile getirdi.
Yerel yönetimlerin ve yöneticilerin bulunduğu mahaldeki vatandaşlarla bire bir temas halinde olduğunu kaydeden İrfan Tuncay, “Mesleğim gereği insana çok yakın biriyim ve sorunları daha net görebiliyorum. Ben sadece sınıfımdaki öğrencilerden değil aynı zamanda, onların velileri ve yakınlarından sorumluyum. İnsana yatırım yapmanın ne kadar önemli olduğunu biliyorum ve bu nedenle göreve geldiğimde halkım için ne gerekiyorsa yapacağım. Beldemiz üretimin yoğun olduğu bir bölge, tarım ve hayvancılık konusunda bir dizi önemli çalışmaya da imza atacağız” dedi.
Kızılcasöğüt’ün doğal güzelliklerini ön plana çıkaracağını kaydeden İrfan Tuncay, “Güzel bir göletimiz var ve çevresine bir dizi yatırım yapılması gerekiyor. Burada gerekli çevre düzenlemesi ve güvenlik önlemlerini alarak, beldemize ziyaretçi çekmeyi hedefliyorum” diye konuştu. Tuncay, “Göreve geldiğimde, halkla bağlantımı kesmeyeceğim ve sürekli ulaşılabilen bir belediye başkanı olacağım” ifadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilişim