Uşak Müftülüğü'nden emekli Mustafa Vural geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi Uşak Müftülüğü'nden emekli Mustafa Vural geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 100’üncü yılında, koronavirüs nedeniyle, çocuklar evde de olsa büyük bir coşkuyla kutlanıyor. 
Atatürk için resim, şiir ve kompozisyon yarışması başlatan ve dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller veren Eşme Belediyesi, sosyal medya üzerinden başlattığı bir kampanyayla; şiirlerin, şarkların ve dans gösterilerinin yer aldığı video ve fotoğrafları, yayınlayarak çocukların coşkusuna ortak oluyor. 
Bu kapsamda, 23 Nisan 2020 günü, saat 14:00’a kadar çocukların istediği içeriklerde videolar kabul edilecek ve Eşme Belediyesi’nin resmi hesaplarında yayınlanacak. 
Kampanyaya yoğun bir ilgi olduğunu, ilçede yaşayan çocuklara ait, şiir ve şarkılardan oluşan video ve fotoğraflarının paylaşıldığını dile getiren Başkan Hacı Mustafa Çetin, 23 Nisan 2020 günü, saat 21:00’da, büyük ve küçük herkesin balkonlarında, İstiklal Marşı’nı okuyacağını ifade etti.
23 Nisan’ın milli irade için büyük bir öneminin olduğunu ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bu anlamlı günü, tüm dünya çocuklarına armağan ettiğini hatırlatan Hacı Mustafa Çetin, “Belediye olarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın coşku içinde kutlanması için bir dizi çalışmayı gündemimize aldık. Normal şartlarda, daha coşkulu ve çocuklarımızın gönüllerince eğlenebilecekleri etkinliklere imza atacaktık. Fakat bu yıl, koronavirüs nedeniyle ilan edilen pandemi durumu, hayata geçireceğimiz bir çok etkinliğin bir sonraki yıla ertelenmesine neden oldu. Fakat biz yine de böyle bir dönemde, neler yapabileceğimizi düşündük ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk için şiir, resim ve kompozisyon yarışması düzenledik. Çok yoğun bir katılım oldu ve dereceye girenlere çeşitli ödüller olacak. Ayrıca çocuklarımızın evlerinde kendi imkanlarıyla hazırladıkları süslemelerin yer aldığı, onların güzel kıyafetlerinin olduğu video ve fotoğrafları da kurumumuzun sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıyoruz. Yarın hep birlikte İstiklal Marşımızı okuyacağız ve 100’üncü yıl coşkusunu, her şeye rağmen yaşayacağız” dedi. Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu dile getiren Hacı Mustafa Çetin, “23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nın 100’üncü yılı nedeniyle, Bize bu cennet vatanı miras bırakan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, aziz şehitlerimiz ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle bir kez daha anıyorum. Tüm çocuklarımızın ve ulusumuzun bayramını tebrik ediyorum” diye konuştu. 


 

Editör: TE Bilişim