Vali Okur tempoyu artırdı

Vali Ahmet Okur haftalık gerçekleştirdiği köy ve kurum kuruluş ziyaretlerine devam ediyor. Köylerde yapılan yatırımları yerinde incelemek amacıyla köy ziyaretlerinde bulunan Vali Okur Güre ve Kaşbelen köylerini ziyaret etti. Vali Okur, İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve DSİ 23. Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Uşak Valiliği makamında 6 aya giren Uşak Valisi Ahmet Okur, köylerin ve resmi kuruluşların sorunlarını ve çalışmalarını yerinde görmek amacıyla düzenlediği gezi ve ziyaretlerin temposunu artırdı. Köylerde yoğun ilgi gören Vali Okur, köylülerin sorunlarını birinci ağızdan dinleyerek çözüm üretiyor

KÖYLÜLERDEN VALİ OKUR’A BÜYÜK İLGİ

İlk olarak Güre köyünü ziyaret eden Vali Okur, muhtar İsmet Özgün ve köy halkı tarafından karşılandı. Köy konağında muhtar İsmet Özgün ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Ahmet Okur köylere önemli yatırımların gerçekleştirildiğini ve temel sorunların ortadan kaldırıldığını kaydetti.

Uşak'ta sahibi yabancı olan 5 ruhsatsız işyeri mühürlendi Uşak'ta sahibi yabancı olan 5 ruhsatsız işyeri mühürlendi

Güre köyündeki incelemelerin ardından Kaşbelen köyüne geçen Vali Okur, burada muhtar Hasan Acar tarafından karşılandı. Köy muhtarlığında vatandaşlarla sohbet eden Vali Okur, Devletin imkan ve hizmetlerini vatandaşa en iyi şekilde yansıtmaya çalıştıklarını belirterek; “Günümüz şartlarında ortaya çıkan yeni talepler ile tespit edilen eksikliklerin giderilmesi hususunda gerekli hassasiyeti göstermeye devam ediyoruz” dedi.

BAKAN EROĞLU’NA TEŞEKKÜR

İlimizde faaliyette bulunan kurum ve kuruluşlarda inceleme ve ziyaretlerine devam eden Vali Ahmet Okur, bu kapsamda İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve DSİ 23. Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

İlk olarak İl Göç İdaresi Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Okur, Müdür Vekili Musa Erkol tarafından karşılandı. Müdür Erkol'dan yapılan iş ve işlemler hakkında bilgi alan Vali Okur, Göç İdaresinin gelişen ve değişen şartlar çerçevesinde teşekkül eden yeni bir kurum olduğunu hizmetleri itibariyle önemli fonksiyonlar icra edeceğini ifade etti.

Vali Okur buradaki ziyaret ve incelemelerinin ardından daha sonra DSİ 23. Şube Müdürlüğünü ziyaret etti. DSİ 23. Şube Müdür Vekili Hasan Cenk Çetin tarafından karşılanan Vali Ahmet Okur, Müdür Çetin'den yapılan gerçekleştirilen yatırımlar hakkında bilgi aldı.

DSİ tarafından Uşak'ta önemli projelere imza atıldığını ifade eden Vali Okur, "2015 yılında ilimizde DSİ tarafından yapılan 27 projeden 12 tanesi bitirildi. 11 projenin ise yapım çalışmaları devam etmekte olup 4'te proje aşamasında yatırım bulunmaktadır. Ayrıca Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu Valiliğimize ve yerel yönetimlerimize gerek hükümetimizin gerekse bakanlığımızın imkanları doğrultusunda yeni yatırımların gerçekleştirilmesinde büyük destek vermektedir. Bu desteklerinden ve ilimizde gerçekleştirilen önemli yatırımlardan dolayı Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na şahsım ve Uşaklılar adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim